AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 12 de desembre de 2023

12/12/2023

L'Ajuntament recorda a les persones usuàries del taller de música per a gent gran, que avui es torna a realitzar.

____________________________

L'Ajuntament recorda l'obligació de complir amb les senyals de trànsit per mantenir la seguretat de tothom del nostre poble.

____________________________

L’Ajuntament informa que ja estan a la venda les banderoles per la Marató de TV3. Podeu comprar-les a la farmàcia i a Cal Martí. Gràcies per la vostra solidaritat. 

____________________________

Programació de la Marató de TV3


____________________________ 

L'Ajuntament informa que,  com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals  l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre ho de manera gratuïta.

 

 

___________________________

El Consell Comarcal de les Garrigues posa a disposició de les famílies que ho desitgin el GAC Nadal els dies 22, 27, 28 i 29 de desembre de 9 a 13 h.

Cal que els infants s’inscriguin prèviament a la web Garrigues Concilia:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsSDwCmytlrUBSJyhRUi5WjMoh3inGK9nthH-b1UaCOili_A/viewform?usp=sf_link

 Al GAC Nadal poden assistir-hi tant els infants empadronats a la comarca com els infants que passen les vacances de Nadal al municipi.

____________________________

Setmana de la Salut, organitzada per la Comissió de Salut  Comunitària de l’EAP de les Borges Blanques. 

De l’11 al 15 de desembre del 2023, i es dedicarà a la salut sexual i reproductiva, que és el tema de la Marató de TV3 d’aquest any. 

LLOC: Sala Maria Lois de Les Borges Blanques. 

Aquestes jornades tenen l’objectiu de sensibilitzar, desmitificar, eliminar tabús i normalitzar certes situacions quotidianes en l’àmbit de la salut sexual i reproductiva.

Va dirigida a tota la població, perquè la salut sexual i reproductiva engloba un conjunt de patologies que afecten a les persones durant totes les etapes de la seva vida.

Us hi esperem a tots/es!!!



____________________________

L'AFA us convida el pròxim dijous a l'Abadia a una xerrada impartida pel filòleg i comunicador Gerard Vilanova, expert en l’ús de les noves tecnologies a l’escola i a la família. Tractarà sobre l'ús i l'abús del mòbil, la tauleta, l’ordinador, la cònsola, el televisor, Internet i les xarxes socials, facilitant eines i recursos senzills i proposant una nova organització familiar per a la seva correcta introducció, ús, gestió i convivència.

Els darrers anys joves i adults hem augmentat la sobredosi de pantalles. Certament, en moltes ocasions ens són útils i productives, però en paral·lel al bon ús estem consolidant també mals usos i fins i tot addiccions.


____________________________
 
Demà al matí, a les 11 h. els alumnes de l'Escola Albirka, realitzaran el programa  "Ràdio Albirka", l'actualitat de l'escola la podreu escoltar en directe a través de l'emissora 107.8 FM.
____________________________
 
La Junta del Casal de la Gent Gran, fa saber a tots els socis que vulguin apuntar-se al sopar de fi d'any el dia 31, que podran inscriure's al mateix casal, els dies:
Dimecres, 13 i Divendres, 15 amb horari de 6 a 8 h. de la tarda
El preu és de 48 €.
L'aforament és limitat.
No s'apuntarà a ningú fora d'aquest plaç.