AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 11 d'octubre de 2022

11/10/2022

El proper diumenge 16 d'octubre a les 12:00h del migdia a la Sala República celebrarem el DIA INTERNACIONAL DE LA DONA RURAL i tindrà lloc la taula rodona "Arbequines empresàries del món rural". Al finalitzar hi haurà una petita degustació de vermut per a les persones assistents.

_________________________________________________

A la Botiga de Cal Martí ja ens han arribat totes les flors artificials per Tots Sants. Tenim flor a granel, rams i centres arreglats. També, tothom qui vulgui fer la comanda per les flors naturals, ja pot passar a apuntar-se pel nostre establiment. Recordeu, les flors naturals i artificials al vostre abast. 

Aprofitem per recordar que la botiga tindrà obert aquest dimecres 12 d'octubre tot el dia en horari habitual.

_________________________________________________

S'acosta Tots Sants i a Floristeria Gineste's ja podeu fer els vostres encàrrecs de flor artificial i natural. Com sempre, hi trobareu la qualitat i el millor preu, amb gran varietat de dissenys únics i personalitzats. 

Si tens la jardinera d'altres anys, vine, escollirem i t'aconsellarem de la millor opció. També podeu fer la vostra comanda al telèfon 973 149 173.

Gineste's sempre al vostre servei!

 _____________________________________________

Es lloga un cobert gran al C/Empordà amb llum i aigua. Les persones interessades truqueu al telèfon 699 59 80 57 o al 973 160 048

_________________________________________________

Es convoca a tots els nascuts  l'any 1952 a una reunió que tindrà lloc aquest dijous a 2/4 de 9 del vespre al Bar del Tit. Us esperem.

_________________________________________________

FERROS PEDRÓS de JUNEDA, busca operari i maquinista per magatzem de ferralla.
Interessats enviar currículum a [email protected] o entregar personalment a la nostra oficina.