AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 11 d'octubre de 2021

11/10/2021

L'Ajuntament informa que avui i demà, la Biblioteca Atlàntida restarà tancada i que les oficines d'atenció, demà dimarts també estaran tancades. Disculpeu les molèsties.

_________________________________

L'Ajuntament recorda a les empreses i comerços del poble, que dimecres és l'últim dia per sol·licitar l'anunci al llibret de la Fira 2021. Ho podeu fer enviant un correu electrònic a [email protected]

_________________________________

Es fa saber que s'ha obert el període de participació per al concurs de disseny de la portada del llibre de Fira. Pots consultar les bases al web de l'ajuntament i a les xarxes socials. La data límit per a participar és el 22 d'octubre.

imagen

__________________________________

La Botiga de Cal Martí us fa saber que demà dimarts dia 12 tindrà  obert el seu establiment tot el dia. Gràcies.

___________________________________

Peixateria del Mar informa que el dimecres 13 d'octubre tindrà obert el seu establiment en horari habitual.

___________________________________

L'Associació contra el càncer us fa saber que el dia 19 d'octubre es commemora el dia del Càncer de mama. Per aquest motiu, aquest diumenge dia 17, de les 10:00h a les 14:00h hi haurà una parada al Centro amb loteria i també es farà una ballada de sardanes amb col·laboració amb l'Agrupació Sardanista Arbeca Nostra. 

A més, recordem que durant tot el mes teniu guardioles en diferents comerços del poble per fer donatius. Moltes gràcies i us hi esperem!