AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 11 de març de 2024

11/03/2024

L'Ajuntament informa a totes les persones afectades per la concentració parcel·lària, que hagin rebut la carta del Departament per recollir les escriptures pertinents, que poden trucar al telèfon 973160008 de l'Ajuntament per demanar hora per poder-la recollir.

______________________________________

L'Ajuntament recorda que el dimecres, 13 de març, es realitzarà la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins demà a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.

______________________________________

Actes Primavera Cultural 2024
8è Memorial Mossèn Anton Bru

Dijous, 14 de març
A les 19:30 h. a la sala l'Abadia, conferència "Nous models productius
. Principals paràmetres al cultiu de l'olivera.Dissabte, 16 de març
A les 19:30 h. a la sala l'Abadia, teatre amb l'obra "senyoreta Júlia".
Entrades anticipades a 12 € la general i 10 € la reduïda.


Interpretada per Carles Garcia Llidó, Núria Granell i David Ortega, sota la direcció de Salvador Esplugas.

L'obra s'emmarca en la jornada a nivell de país "Cap Butaca Buida".


Sinopsi:
Suècia, estiu de 1940. En plena nit de Sant Joan, la senyoreta Júlia envaeix la cuina i altres estances dels criats. Enmig d´aquest ambient festiu Júlia i Jan ballen, beuen i es provoquen fins que les baixes passions es fondran en cos i ànima. Tot sota les sospites i la mirada de Karsten, el cuiner.

Gènere: Drama.

Experiència: Clàssics i grans èxits.

Durada: 90 minuts

Imatge: Tristán Pérez-Martín.


Diumenge, 17 de març 
A les 12:30 h. a la sala l'Abadia, vermut literari amb la presentació del llibre "El mestre que va prometre el mar" amb l'autor Francesc Escribano.A les 18 h. a la sala l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "El mestre que va prometre el mar".
Entrades anticipades a 4,50 € la general i 3 € la reduïda.
Fitxa tècnica 

Direcció: Patrícia Font

Guió: Albert Val

Productora: Lastor Media, Minoria Absoluta, Filmax, Mestres Films AIE

Estrena: 10 de novembre de 2023

Durada: 105 min.

Gènere: Drama

Versió:Original en catala i castellà

Intèrprets:
Enric Auquer, Laia Costa, Luisa Gavasa, Ramón Agirre, Gael Aparicio

SINOPSI

Ariadna (Laia Costa) descobreix que el seu avi busca des de fa temps les restes del seu pare, desaparegut a la Guerra Civil. Decidida a ajudar-lo, viatja a Burgos, on estan exhumant una fossa comuna on podria estar enterrat.

Durant la seva estada, coneixerà la història d’Antoni Benaiges (Enric Auquer), un jove mestre de Tarragona que abans de la guerra va ser professor del seu avi. Mitjançant un innovador mètode pedagògic Antoni va inspirar els seus alumnes i els va fer una promesa: portar-los a veure el mar.


Podreu adquirir les entrades anticipades a través de la web https://arbeca.koobin.cat/ , o bé presencialment dijous a les Oficines d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de 12 h. a 13 h. o a taquilla el dia de l'esdeveniment.

__________________________________________

El Síndic convoca a tots els regants del terme d'Arbeca a una reunió informativa el dimecres, 13 de març a les 20 h. a la sala República.
Es prega assistència i puntualitat.

_______________________________________________

El grup de colònies Arbeca comunica a tothom qui estigui interessat a apuntar-se a les colònies d'aquest estiu; que podeu fer les preinscripcions des de l'1 al 5 d'abril. Trobareu tota la informació a la web del grup de colònies Arbeca en aquest link i també a la biblioteca l'Atlàntida on podreu recollir tota la documentació en format paper. Per més informació, envieu un correu electrònic a: [email protected]


__________________________________________

Preinscripcions del curs 2024-25 d'educació infantil
Període: del 6 al 20 de març
Educació infantil. De 3 a 6 anys
Educació primària. De 6 a 12 anys (només alumnes nous a l'escola)
 
Enllaç a la pàgina preinscripció:
 


___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.