AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 11 de juny de 2021

11/06/2021

Seguim amb més actes de la Primavera Cultural. Aquest cap de setmana, amb dues propostes cinematogràfiques.

- Dissabte 12, a les 19:00h a la Sala l'Abadia, projecció de "Otra Ronda", pel·lícula guanyadora de dos Oscars, al millor director i a la millor pel·lícula no anglesa. Pel·lícuyla no recomanada per a menors de 16 anys. Entrades 5€ general i 4€ reduïda.

- Diumenge 13, a les 18:00h a l'Abadia, projecció de "Bajo las estrellas de París". Apta per a tots els públics. Entrades 5€ general i 4€ reduiïda.

 

Totes les entrades estan disponibles a la web arbeca.koobin.cat. També les trobareu a Biblioteca Atlàntida.

__________________________

Recordem que podeu visitar la Mostra d'Artistes Locals a la Biblioteca Atlàntida, amb els quadres de la Marian Dalmau i l'exposició dels Espais Naturals de Ponent a l'Espai Martinell de l'Oficina de Turisme d'Arbeca.

_____________________________

Els dies 15 i 16 de juny s’inicia el nou servei de deixalleria mòbil a Arbeca, ubicada a la cruïlla Av. Montserrat—Carrer del Pou. Aquest servei consisteix en la recollida controlada de residus domiciliaris reciclables que no poden ser recollits amb el servei de recollida d’envasos lleugers, paper i cartró, vidre, orgànica i fracció resta. 

_______________________________

Diumenge 13, l'Associació Amics de Vilars et convida a les portes obertes a la Fortalesa. A partir de les 9:00h visites guiades cada hora; a les 11:00h jocs infantils amb La Cremallera; i a les 12:00h vermut musical amb Sefa & Guti. Actes totalment gratuïts. Us hi esperem.

_____________________________

CURS 21 - 22 

 

RESERVA JA LA TEVA PLAÇA

 

SOM LO CENTRE

 

Per a més informació podeu trucar al 973 14 10 56 o al 635 507 535

_____________________________

L'Ajuntament informa que el proper 23 de juny es celebrarà la revetlla de Sant Joan, amb les mesures corresponents. Properament, donarem més detalls.