AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 11 de juliol de 2023

11/07/2023

L'Ajuntament recorda que aquest dimecres hi ha el servei de recollida de restes vegetals i d'esporga. S'ha de comunicar a l'ajuntament fins demà a la 13h. Es poden treure fins a un màxim de 4 sacs, demà dimarts al vespre.

___________________

 

Aquest dissabte 15 de juliol, a partir de les 20h delvespre, apropa't a la Oleoteca Raig d'Arbeca! Tapes dels productors de proximitat/ BallCountry amb Lucky Luke, Rock Step Country i Dry Land/ Desfilada de moda ambChic Boutique i Música en directe amb DJ Adam Lay

A tenir en compte:

- Venda de tiquets a partir de les 20h

- Portar efectiu

- Activitat a l'exterior

 

______________

L'Agrupació Sardanista "Arbeca Nostra" organitzael 32è Aplec Sardanista Vila d'Arbeca, el dia 22 de juliol a la Plaça del Toll.

Ballarem al so de la Cobla Jovenívola d'Agramunt. Hi hauràsopar popular: entrepans de llonganissa, pernil o formatge, gelat, vi, aigua icafè. Preu 11€.

Per apuntar-se, els dies 13 i 17 de juliol  de 19h a 20h al Casal de la Gent Gran. S'hand'adquirir els tiquets de tota la taula a la vegada. Us hi esperem!

__________________

 

L'Ajuntament informa que s'obren les inscripcions per l'esplai del mes d'agost de l'Escola Bressol. Podreu realitzar les inscripcions a les oficines d'atenció ciutadana de 10 a 14h fins al 21 de juliol.

__________________

 

L’Associació Amics de Vilars comunica que amb motiu de lafesta de la Nit de Foc que es farà el dissabte 5 d’agost a la Fortalesa, convidaa tots els interessatsi interessades en montar una parada amb els seusproductes que ho comuniquin a l’Agrobotiga i a l’Ajuntament en l’horariestablert.

 ____________________

 

L'escola municipal de música d'Arbeca encara disposa de places per alumnat d'Iniciació musical per a nens de 3, 4 i 5 anys pel curs 23-24.

- Aprendre a escoltar

- Expressar sentiments

- El ritme i el moviment

- La cançó

- L'audició els instruments...

Un bon treballa amb els més petits és la millor manera de fer que el seu aprenentatge musical futur sigui el més profitós i enriquidor possible. Establir aquesta base els permetrà avançar pels diferents camins de la música amb seguretat i gaudir ben aviat de la mateixa.

 

Us esperem!!

 

Per més informació trucar al 973143434 fins al 14 de juliol en horari de 10 a 14 h. o a partir del dia 1 de setembre de 15:30 a 19:30 h.

També podeu contactar a través del següent correu electrònic: [email protected]

* Les matrícules es faran per rigorós ordre d'inscripció
___________________

 

Atenció a aquesta oferta que només trobaràs a supermercat Plusfresc! Caixa de gambes de 2kg amb ampolla de vi blanc Mariner de regal per 19,89€. Oferta vàlida fins al 17 de juliol. de gambes de 2kg amb ampolla de vi blanc Mariner de regal per 19,89€.  Només fins al 17 de juliol. Plusfresc, el súper que t’estima!