AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 11 de juliol de 2022

11/07/2022

Degut al repunt de casos COVID al municipi, demanem precaució i recordem utilitzar la mascareta al Consultori mèdic i a la farmàcia.

________________________________________________________

L'Ajuntament informa que avui a les 22h hi ha nova sessió plenària ordinària. Es podrà seguir a través de Ràdio Arbeca o presencialment a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

_____________________________________________________________

Del 13 de juliol al 12 d'agost, s'organitza l'activitat d'Aquagym a les piscines. Dilluns, dimecres i divendres de 16h a 17h. Preu de l'activitat 35€. Inscripcions al telèfon 679 61 94 94.

 

______________________________________________________________

2a Setmana del Jovent Arbequí! Del 18 al 22 de juliol. Gimcana fotogràfica, cursa d'orientació nocturna, torneig d'escacs i codi secret, taller de cuina, taller TYE DIE i sortida a Alpipark. Totes les activitats són per a joves a partir de 12 anys. 

Les inscripcions s'han de fer al  formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfEU3Wr1Rcpj4egDraPb8KCJXVqKB1N_00q8Yxxa5LON87DwA/viewform

_____________________________________________________________

Tothom qui estigui interessat en muntar una paradeta d'alimentació, artesania o productes naturals el 6 d'agost a La nit de Foc a la Fortalesa de Vilars, es pot apuntar durant tota aquesta setmana o a l'Ajuntament o a l'Agrobotiga.

___________________________________________________________

El col·legi "Els Frares" celebra els 100 anys. Per aquest motiu convoca els seus ex-alumnes a una trobada festiva el proper 8 d'octubre, a les 11h, al mateix col·legi. Per a més informació podeu contactar al correu electrònic [email protected] 

_____________________________________________________________

En el marc del programa de la Setmana Cultural de Bellaguarda, es projectarà la pel·lícula Alcarràs. 

Aquesta tindrà lloc el dilluns 18 de juliol a les 21:30h a la Sala Polivalent de Bellaguarda. 

Es comptarà amb la presencia de la Xenia Roset, una de les actrius protagonistes de la pel·lícula. 

El preu de l'entrada és de 7€, i tot que es podrà adquirir al moment, es recomana fer reserva prèvia contactant al 973124004 o escrivint a [email protected]