AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 11 de gener 2022

11/01/2022

  • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem, en benefici de tota la població, que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

  • L'Ajuntament d'Arbeca demana a la població, que per qualsevol tràmit a realitzar, primerament, es faci la consulta trucant al telèfon de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, 973 160 008. En cas que sigui necessària la presencialitat se us donarà cita. Disculpeu les molèsties.  

 

  • Aquest proper diumenge 16 de gener comença el Cicle Gudí a l'Abadia amb la pel·lícula "Pan de limón con semillas de amapolas", nomidada als Goya. Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat o a la Biblioteca Atlàntida només aquest dijous. Es demana portar l'import just, gràcies.

 

imagen

  • LA COOPERATIVA ARBEQUINA INFORMA A TOTS ELS SOCIS QUE DEGUT A LA SITUACIÓ PANDÈMICA  A ARBECA, ENS VEIEM OBLIGATS A EXTREMAR LES PRECAUCIONS A LA NOSTRA EMPRESA.

    LA COOPERATIVA NOMÉS ATENDRÀ PRESENCIALMENT AL SOCI DE 8 A 11 DEL MATI, FINS A NOU AVÍS.

    PER MÉS CONSULTES TRUQUEU AL 973 16 00 00

 

  • La Botiga de Cal Martí continua amb les seves rebaixes encara més rebaixades. En motxilles, bosses de mà, maletes, bufandes fulards i més. Tindrem un 30% de descompte. I en els articles de decoració i de la llar un 20%. Recordeu, les rebaixes de la Botiga de Cal Martí, al vostre abast. Us esperem!

 

  • Els Diables d'Arbeca informen que un dels números de la Grossa de Cap d'Any va sortir a retornar 1€ als qui en van comprar. És per això que qui el vulgui el pot passar a recollir per la Braseria Joventut aquest dijous i divendres de 6 de la tarda a 8 del vespre. Moltes gràcies per col·laborar amb la Colla de Diables!

 

  • L'Aula Universitària Les Garrigues informa que la conferència programada pel proper 13 de gener queda ajornada a causa dels casos COVID que afecten a la nostra comarca. Perdones les molèsties.

 

  • L'Institut Català de Salut comunica que tots els usuaris vacunats amb AstraZeneca i Janssen, i tots els majors de 40 anys, ja es poden vacunar de la 3a. dosi de la COVID.

     

    També es recorda que segueixen posant primeres dosis.