AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 11 de desembre de 2023

11/12/2023

L'Ajuntament recorda a les persones usuàries del taller de música per a gent gran, que es torna a realitzar demà, 12 de desembre.

____________________________

L'Ajuntament recorda l'obligació de complir amb les senyals de trànsit per mantenir la seguretat de tothom del nostre poble.

____________________________ 

L'Ajuntament recorda que el proper dimecres, es fa la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins demà a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.

____________________________ 

 

Programació de la Marató de TV3



____________________________ 

 

L'Ajuntament informa que,  com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals  l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre ho de manera gratuïta.

 

 

___________________________

El Consell Comarcal de les Garrigues posa a disposició de les famílies que ho desitgin el GAC Nadal els dies 22, 27, 28 i 29 de desembre de 9 a 13 h.

Cal que els infants s’inscriguin prèviament a la web Garrigues Concilia:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsSDwCmytlrUBSJyhRUi5WjMoh3inGK9nthH-b1UaCOili_A/viewform?usp=sf_link

 Al GAC Nadal poden assistir-hi tant els infants empadronats a la comarca com els infants que passen les vacances de Nadal al municipi.

____________________________

 

‼️ Setmana de la Salut, organitzada per la Comissió de Salut  Comunitària de l’EAP de les Borges Blanques.