AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 11 d'abril de 2022

11/04/2022

L'Ajuntament informa que aquesta nit es recull la fracció resta.

Cal treure els cubells al davant de la porta de casa a partir de les 20:00 fins a les 22:00 hores i l’endemà, entrar-los a casa abans de les 10 del matí.

Gràcies per la vostra col·laboració!

_____________________________________

La Biblioteca informa que fins al 27 d'abril podreu gaudir de l'exposició "AIGUA" la qual explora aquest recurs des de diferents punts de vista i a partir d'una selecció de llibres per a totes les edats. També podreu entrar en el sorteig d'un llibre infantil!

______________________________________

La Biblioteca informa que aquest dijous és l'últim dia per presentar els vostres escrits a la 40a Mostra de Creacions literàries Sant Jordi 2022 d'Arbeca. Podreu fer-ho online fins al dimecres 13 a les 00h a través del correu electrònic [email protected] o presencialment dijous de 17h a 19h a la Biblioteca l'Atlàntida.

Moltes gràcies.

______________________________________

L'Associació Amics de Vilars, amb el suport de l'Ajuntament d'Arbeca i la Cooperativa Arbequina, recupera la caminada del dissabte de Pasqua. Aquest dissabte 16 d'abril es farà la ruta del Pla del Portell, dels Tres Termes i dels Tres Bisbats. La sortida serà a les 9 del matí, tots junts, davant l'Agrobotiga. L'Associació oferirà durant la ruta, cafè i coca. A la tornada, compartirem el vermut, gentilesa de l'Ajuntament i la Cooperativa. Us animem a venir, serà una caminada d'11km., que farem xina-xano i en bona companyia.

 

_____________________________________

Es necessita personal per Reciclatges Arbeca, formació a càrrec de l'empresa. Les persones interessades aneu-hi personalment.

______________________________________

La Cansaladeria Ca la Maria us fa saber tornarem a estar al vostre servei a partir d'aquest dimecres en horari habitual.

_______________________________________

L'Ajuntament de La Floresta organitza la 31a edició de la Setmana Cultural que tindrà lloc del 11 al 16 d'abril. Podeu consultar el programa a la pàgina web de l'ajuntament floresta.cat

_____________________________________

Cerquem professionals titulats amb atenció a les persones en dependència o cures auxiliars d'infermeria, o bé certificat de professionalitat corresponent, preferentment amb experiència  per a treballar al servei d'atenció a domicili de Les Garrigues.

Es preferibledisposar  de carnet de cotxe i vehicle propi.

Interessats/des envieu CV detallat mitjançant correu electrònic a:

[email protected] o al telèfon 664497096

Gràcies per la vostra col·laboració.