AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 10 de novembre de 2023

10/11/2023

L'Ajuntament informa a totes les empreses i comerços que s'ha obert el període d'inscripcions per posar una parada al mercat firal que es realitzarà el diumenge de fira. Es pot sol·licitar presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé, a través del formulari que trobareu a la pàgina web www.arbeca.cat i seguint les instruccions que s'indiquen.

La taxa serà gratuïta per tots els comerços i empreses locals que vulguin posar paradaprèvia sol·licitud.

_________________________

L'Ajuntament recorda que per les incidències de la recollida de la brossa porta a porta, s'ha de trucar a l'ajuntament al tf. 973160008 abans de les 10 h. del matí o bé comunicar-ho al Consell Comarcal al tf. 973142658. 

_________________________

L'Ajuntament comunica que demà, 11 de novembre a les 11:30 h. a la sala Màrius Torres, es realitzarà el taller "Cícliques i ben informades", un taller per aprendre a viure el cicle menstrual sense tabús, amb plenitud i consciència, a càrrec de Ruscus. S'obsequiarà amb un kit que inclou: una compresa de tela + una copa menstrual per als assistents.

_________________________

Diumenge, 12 de novembre a les 18 h., cinema amb la pel·lícula "Divertimento".

Entrades anticipades a 4 i 5 € i a taquilla a 5 i 6 €.

Podeu adquirir les entrades anticipades a la web https://arbeca.koobin.cat

El dia de l'esdeveniment, s'adquiriran directament a taquilla.

_________________________

L'Equip mèdic i d'infermeria del consultori mèdic local, comunica als usuaris majors de 60 anys i el menors d'aquesta edat que pateixen alguna malaltia  crònica, que ja poden demanar cita prèvia per la vacuna de la GRIP i del COVID.

_________________________

Des de l'AFA de l'escola Albirka i l'AFA de l'escola bressol Sant Jaume us convidem a compartir les tardes dels diumenges d'hivern. El projecte Arbeca Xics es realitzarà els diumenges, de 5 a 7 de la tarda a la sala del Centre Cultural.
Es tracta d'un espai on la quitxalla de 2 a 6 anys trobarà racons amb materials i joguines diferents, acompanyats per dues monitores que dinamitzaran el seu joc. Els adults també tindran un racó on compartir taula i conversa.

Cal fer preinscipció contactat amb qualsevol membre de l'AFA.

_________________________

Atenció a aquesta oferta boníssima que trobaràs a Plusfresc fins al dia 27 d’aquest mes: caixa de gambes de 2kg per 19,75€ i de regal una ampolla de vi Blanc Mariner del Penedès. És una oferta exclusiva que només trobaràs a Plusfresc. No deixis escapar aquesta oferta tan bona. Plusfresc, el súper que t’estima!

_________________________

OFERTA DE TREBALL

EmpresaPREFABRICATS PUJOL, S.A.

Centre de treball: Polígon industrial Els Castellots – 25400.- Les Borges Blanques (Lleida).

Lloc de treball: Serveis – sector de la construcció. Jornada complerta.

Funcions a desenvolupar: Conducció de maquinària industrial (retro-excavadora, tractor, pala carregadora, pont grua, carretó elevador, etc.). Tasques diverses pel polígon (pintura, desbrossadora, ús d’herbicides, etc.).

Experiència professional i requisits:

  • Persona polivalent. Capacitat de resolució.Es requereix experiència mínima de 2 anys en conducció de maquinària (agrícola o industrial).

Contacte[email protected]

_________________________

Arbequines i Arbequins, l'exposició del Centenari del Club Futbol Arbeca ja està oberta a la Sala República.

Els horaris de visita són els dissabtes de les 18:00 h a les 20:00 h i els diumenges de 12:00 h a 14:00 h.
L'exposició estarà oberta fins a la Fira.
No us perdeu aquest magnífic recull de la nostra història!

_________________________