AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 10 de novembre de 2022

10/11/2022

La biblioteca l'Atlàntida informa que el divendres 18 de novembre a les 17h tindrà lloc el Taller: Explicar amb fotografia. Una activitat gratuïta per adults i nens a partir de 8 anys (acompanyats d'adult) o 12 anys sols. Us podeu inscriure a través del correu electrònic biblioteca@arbeca.cat o presencialment els dies 14 i 15 a la biblioteca. 

____________________________________________________

Aquest dissabte a les 19:30h a l'Abadia, Concert de Cambra Quartet Gresol, de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Entrada gratuïta.

I diumenge a les 18h de la tarda sessió de cinema amb la pel·lícula "Argentina 1985". Entrada general 5€ i reduïida 4€. Entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat.

__________________________________________________

Us informem que aquest diumenge dia 13 de novombre , a les 16:45 h de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports de Torregrossa, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips: Atlètic Torregrossa i Cf Arbeca aficionats us hi esperem

____________________________________________________

El proper diumenge l'Arbeca Futbol Sala Femení jugarà contra el Borges a les 17:30h a la Pista Poliesportiva Municipal. Us hi esperem!

___________________________________________________

Repunt's 54 està de celebració i pels 15 anys organitza un sorteig. Les vostres compres entraran en sorteig de 10 targetes regal per valor de 10€. Aquest es celebrarà el 23 de novembre. Gràcies per la vostra confiança.