AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 10 de novembre de 2021´

10/11/2021

L'Ajuntament demana precaució a la població degut a l'augment de casos COVID.

______________________________

La Biblioteca l’Atlàntida informa que avui obrirà de 18 h a 20h.

Disculpeu les molèsties.

__________________________________

 

L'Ajuntament fa saber que a causa de les obres que s'estan realitzan al Carrer Germanes Dominiques, quedarà prohibit aparcar-hi fins que les obres acabin.

__________________________________

 

La Biblioteca l’Atlàntida informa que fins demà podreu visitar l’Exposició: Ahir i avui, la violència mirem-la de cara. Una exposició del SIAD de les Garrigues, creada gràcies a les dones de la nostra comarca que ens han ajudat a dir NO a la violència i donar visibilitat a l'empoderament i la força que les dones tenen.

Us hi esperem!

________________________________

Aquest proper dissabte 13 de novembre a les 19:30h a l'Abadia, el grup de teatre Rellotge de Sorra Garriguenc ens presenta "Per molts anys, Assumpta!". Entrades a 4 i 5 euros, disponibles a arbeca.koobin.cat ; a la Biblioteca Atlàntida aquest dijous o a taquilla.

 

_______________________________

El proper diumenge, a les 18h , cinema familiar a l'Abadia amb la pel·lícula " Els Olchis". Ja podeu aconseguir les entrades al web arbeca.koobin.cat ; o dijous a la Biblioteca Atlàntida o a taquilla el diumenge.

__________________________________

El Consorci per a la normalització lingüística organitza cursos de català. Les persones interessades, podeu fer la inscricpió al web cpnl.cat/inscripcions.