AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 10 de març de 2021

10/03/2021

En el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, s'han programat els següents actes durant la setmana:

- Dones treballadores arbequines.

Fes una història d'Instagram explicant-nos el teu ofici i etiqueta a l'Ajuntament d'Arbeca. Fem sentir les nostres veus!

 

- Les dones de la literatura actual.

A la web de la Biblioteca i al seu perfil d'Instagram, cada dia hi haurà una recomanació d'una escriptora diferent.
 
- Exposició "Homenatge a les dones" a la Biblioteca Atlàntida.

Exposició fotogràfica amb l'objectiu d'agrair a les dones de Les Garrigues la seva tasca al llarg dels anys i visibilitzar la petjada que han deixat a la història.
Recull d'imatges cedides pel Fons Documental de Juneda. Exposició organitzada pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i el Consell Comarcal de les Garrigues.
 
imagen
 
_______________________________________________________________
 
A partir d'aquesta tarda, ja es poden comprar les entrades per les actuacions programades per la Sala l'Abadia d'aquest proper cap de setmana.
 
Dissabte 13 de març a les 19:00h- Cinema del Cicle Gaudí, amb "Terra de telers", una història sobre la vida de dues germanes i de tots els habitants d’una colònia industrial a la llera del Llobregat. Entrada general a 4,5€; menors de 30 anys i majors de 65 anys 3€ i Carnet Jove 3€. Pel·lícula no recomanada per menors de 12 anys.
 
imagen
 
Diumenge 14 de març - Teatre amb Estanis: L'home dels oficis. Es faran dues actuacions, una a les 12 del migdia, per a públic infantil i familiar, i l'altre a les 19:00h de la tarda per un públic més adult. El preu de l'entrada és de 3€ per persona.
La gent que va pagar al seu dia, però que no tingui l'entrada física, que passi per la Biblioteca per adquirir-la. 
 
imagen
 
Es demana portar l'import just. Gràcies.
_______________________________________________________________
L'Ajuntament informa que l'activitat de gimnàstica per la gent del Casal de la Gent Gran es rependrà el proper dimarts 16 de març, la setmana vinent, a les 17:00h, davant el Casal. Qui hi tingui interès, s'hi pot apuntar el mateix dimarts vinent.

_______________________________________________________________
L'Ajuntament demana responsabilitat quan es llencin les escombraries. El vidre, el cartró i el plàstic NO van al contenidor de l'orgànica, ni tampoc al gris del rebuig. Reciclar bé és responsabilitat de totes i tots. Gràcies.