AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 10 de maig de 2023

10/05/2023

Demà dijous a les 19:30 a la Sala Abadia, tindrà lloc la xerrada "Amb R de respecte", organitzada per l'AFA de l'Escola Albirka, a càrrec de Juanjo Fernández. Us hi esperem.

___________________________

 

Aquest diumenge a les 19h a l'Abadia, Cinema del Cicle Gaudí amb la pel·lícula "Vasil". Entrada general 4,5€ i reduïda 3€. Disponibles al web arbeca.koobin.cat o aquest dijous de les 12.30h a les 13.30h a l'Ajuntament.

_________________________

 

La Junta del Casal de la Gent Gran informa a totes les persones que vulguin assistir a la trobada del 3 de juny a Vinaixa, que el preu del dinar és de 22€. Les persones interessades poden passar a apuntar-se al mateix Casal fins el 16 de maig. Per a més informació truqueu a la Rosa al telèfon 973 16 03 35.

_____________________

 

El proper dissabte 20 de maig a les 20h a la Sala República, tindrà lloc el taller "Cícliques i ben informades". Activitat adreçada a aquelles persones que vulguin aprendre a viure el cicle menstrual sense tabús. Si tens entre 18 i 22 anys, l'Ajuntament t'obsequiarà amb un kit de copa menstrual i compresa de tela que podràs recollir el mateix dia.

_____________________

 

Dijous 1 de juny sortida a LO PARDAL, Fundació Guillem Viladot a Agramunt!✒️Visita guiada a la casa de la poesia visual. Tres edificis plens l'obra més experimental de Guillem Viladot, on, mitjançant el paradigma de l'objecte trobat, creava objectes entre la poesia i l'escultura.