AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 10 de maig de 2022

10/05/2022

Degut a l'alt increment els últims dies de casos de covid a la població, l'Ajuntament d'Arbeca i el Consultori aconsellen portar la mascareta en els locals tancats.

__________________________________________

L'Ajuntament informa que aquesta nit es recull la fracció orgànica i la fracció de paper i cartró.

També es recolliran, bolquers, compreses i excrements d'animals dins d'una bossa o cubell convenientment senyalitzats.

Cal treure els cubells al davant de la porta de casa a partir de les 20:00 fins a les 22:00 hores i l’endemà, entrar-los a casa abans de les 10 del matí.

Gràcies per la vostra col·laboració!

imagen

 

________________________________________

L'Ajuntament recorda que l'Àrea d'Emergència és un punt d'ús puntual i excepcional i que és obligatori deixar cada material al seu contenidor corresponent.

________________________________________________________

La Biblioteca informa que fins al 18 de maig podreu visitar l'exposició fotogràfica "Una mirada a la cara oculta del món", de Lleida pels refugiats, la qual explora el conflicte sahrauí. També hi trobareu una selecció de llibres per a totes les edats.

_______________________________________________________

Actes de la Primavera Cultural per al cap de setmana:

Diumenge 15 de maig, a les 12:30h al Pati de l'Abadia, vermut literari amb la presentació del llibre "De carlinades per la Segarra històrica", de Jaume Moya. Hi haurà una petita degustació de vermut per als assistents.

I el diumenge a les 18h sessió de cinema infantil Cinexic amb la projecció de la pel·lícula "La meva setmana extraordinària amb la Tess". Entrada general 3€ i menors de 16 anys, entrada gratuïta. Disponibles a arbeca.koobin.cat.

_______________________________________________________

L'Associació de Dones l'Olivera organitza una sortida pel proper dissabte 28 de maig al Delta de l'Ebre, amb una visita a l'ecomuseu i un tomb amb barca. Dinar al Restaurant Ca la Nuri. Preu sòcies 60€ i no sòcies 65€.

Per apuntar-vos, podeu passar els dies 12 i 13 de maig, de 17h a 19h pel local de la gent gran.

_______________________________________________________

L’Ajuntament d’Arbeca convida a tots els vilatans a participar a l’edició d’enguany del Garrigues en Flor.
Podeu participar-hi individualment o com a carrer, enguany l’Ajuntament d’Arbeca donarà un ajut econòmic als veïns que hi participin embellint el seu carrer i es comprometin a mantenir l’engalanament floral fins acabada la Festa Major.
L’ajut consistirà en una subvenció del 15 % dels materials comprats en empreses o comerços locals emprats per l’engalanament que es lliurarà a la persona representant dels veïns i veïnes del carrer participant la setmana posterior a Festa Major prèvia justificació amb factura simplificada o normal.
L'Ajuntament ajudarà a fer la inscripció per qui ho necessiti.