AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 10 de juny de 2024

10/06/2024

El diumenge, 16 de juny a les 19 h. a la sala l'Abadia, sessió de cinema familiar amb la pel·lícula "Robot Dreams" de Pablo Berger.


️Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat i dijous de 12 h. a 13 h. a l'Ajuntament.

SINOPSI: Basada en la popular novel·la gràfica de Sara Varon. Dog és un gos solitari que viu a Manhattan. Un dia decideix construir-se un robot, perquè sigui amic. La seva amistat creix, fins a fer-se inseparables, al ritme del Nova York dels 80. Una nit d'estiu, Dog, amb gran pena, es veu obligat a abandonar al robot a la platja.


_________________________________

La Secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya d'Arbeca vol donar les gràcies a totes les persones que amb el seu vot van donar suport a la llista electoral Ara Repúbliques a les eleccions al Parlament Europeu d'ahir i aprofitem per a felicitar a la llista electoral de Junts com la més votada a Arbeca.

__________________________________

L'agrupació local del Partit dels Socialistes de Catalunya, agraeix a totes les arbequines i arbequins el suport donat en les eleccions al Parlament Europeu celebrades ahir, i els expressa el seu compromís de continuar treballant per una Europa més pròspera i socialment més justa.

__________________________________

Des de Junts per Arbeca volem fer-vos un agraïment als arbequins i arbequines que amb el vostre vot ens heu donat el vostre suport en les eleccions europees. Igualment volem agrair a tota la població d’Arbeca la vostra participació en aquestes eleccions.

Junts Catalunya continuarem treballant fermament per ser la veu de Catalunya i dels independentistes a Europa, al igual, que lluitarem perquè el català sigui reconegut com a llengua oficial a la Unió Europea.

Gràcies.

Visca Catalunya Lliure !!!!

__________________________________

La Cooperativa recorda que avui a les 20h. hi ha reunió d'inici de la campanya del cereal a la sala de juntes.

__________________________________

El dissabte, 6 de juliol de 2024 a VINAIXA, tindrà lloc la 16a TROBADA “LES GARRIGUES, EN FEMENÍ“,
amb el tema “Amb D de Dona”, organitzada per la Federació d’Associacions de Dones de les Garrigues en col·laboració amb l’Associació de Dones “La Ruella”, l’Ajuntament de Vinaixa, i Coorganització amb el Consell Comarcal de les Garrigues, el Departament d’Igualtat i feminismes, i la Diputació de Lleida.

La trobada està oberta tant a les dones com als homes, i es configura com un espai de sensibilització envers la igualtat dels homes i les dones.