AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 10 de juny de 2022

10/06/2022

L'Ajuntament informa que, seguint el calendari del porta a porta, avui i demà no hi haurà servei de recollida.

 

Recordem que diumenge es recollirà la fracció orgànica i la fracció d'envasos.

________________________________________

La Biblioteca informa que aquesta tarda obrirà de 17h a 19h, degut a la realització del directe presentació de la Bibliocursa que podreu seguir a l'Instagram de la Biblioteca.

________________________________________

Aquest proper cap de setmana, doble sessió de cinema a l'Abadia, de la exitosa pel·lícula "Alcarràs". Dissabte a les 22h i diumenge a les 19h. Últimes localitats disponibles. Consulteu el web arbeca.koobin.cat o aquesta tarda de 17h a 19h a la Biblioteca.

_________________________________________

Les families que han fet enquadernar els darrers exemplars d'Aigua Viva, poden passar a recollir-ho per la botiga de Cal Martí.

_________________________________________

S'ha posat en marxa la borsa de treball per la campanya agrària 2022. Tant els pagesos interessats en contractar gent, com la gent interessada en treballar al camp, es poden posar en contacte amb els Consell Comarcal de les Garrigues via telefònica al 973 14 26 58 o presencialment de 8h a 15h. Gràcies.

__________________________________________

S'ofereix dona resident a Arbeca per fer feines de neteja i cura d'avis i infants de dilluns a divendres. Les persones interessades truqueu al telèfon 624 46 49 94. Gràcies.

_________________________________________

Bo i sa de Les Borges Blanques. Àpats casolans per emportar. Us convida a la xerrada que tindrà lloc el dissabte 18 de juny  a les 19h al Casal de la gent Gran.

 

Temes a tractar: 

Xerrada informativa, precs i preguntes, tast de productes de la nostra cuina, venda de menús "2 plats" pa i postre per 7'50€, sorteig d'un pernil entre tots els qui consumeixin menú.

____________________________________________

 

Has acabat l'ESO i busques feina per l'estiu?
Molts cops, si et trobes en aquesta situació, no és fàcil trobar una feina i per això, des de l'Oficina Jove hem plantejat un nou projecte que et donarà un cop de mà!!
Càpsules formatives