AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 10 de febrer de 2022

10/02/2022

  • Diumenge 13 de febrer a les 18:00h a la Sala Abadia, projecció de la pel·lícula familiar "El bosc de Haquivaqui", un film en català que fomenta el respecte per la diversitat i aprendre a compartir.
    Amb el suport d'Òmnium Cultural.
    Recomanada a partir de 4 anys.

    La Comissió de Festes fa saber que ja es poden consultar les bases per la Rua de Carnaval, que se celebrarà el proper 12 de març. Les podeu consultar a l'Ebando o a les xarxes socials de l'Ajuntament.

    La Botiga de Cal Martí us convida a venir a celebrar Sant Valentí al nostre establiment. Hi trobaras tots els detalls per a les persones que més estimes. Amor, Salut i Felicitat. Sant Valentí a Cal Martí. 

    Pel dia de Sant Valentí, dia munidal de l'amor i l'amistat. A Gineste's tenim els millors detalls per al vostre amor! Des de Gineste's us desitgem un Happy Valentine's Day! Com sempre, diumenge matí obert i dilluns, dia de Sant Valentí, obert tot el dia. Que l'amor i la felicitat inundi les vostres cases. Gineste's al vostre servei.

    Busques feina o noves incorporacions? Des de l’agència de col·locació de Talma t’ajudem a aconseguir-ho. Entra al portal web “talma.portalemp.com” o posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu [email protected] o el telèfon 695 67 94 73. També pots seguir-nos per Instagram, Twitter o Facebook.