AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 10 de febrer de 2021

10/02/2021

L’Ajuntament d’Arbeca comunica que, un cop valorades les dades facilitades pel Departament de Salut i atesa la millora de la situació sanitària de la vila, s’aixeca el tancament de les instal·lacions esportives a l’exterior i s’autoritza l’ activitat esportiva en les mateixes o en espais públics, també s’acorda l’obertura dels equipaments culturals i d’ús turístic i de la Fortalesa dels Vilars.

Tot i que les condicions han millorat, recomanem seguir totes les mesures preventives que dictin les autoritats sanitàries per tal d’evitar un nou brot.


Ja està en marxa la 39a edició de la Mostra de Creacions Literàries d'Arbeca Sant Jordi 2021. Pots presentar la teva obra fins el proper 16 d'abril. Les bases les trobareu a l'Ebando, Xarxes Socials i a la pàgina web de l'Ajuntament:

BASES DE LA MOSTRA 

Si teniu qualsevol dubte, podeu venir a la Biblioteca Atlàntida.

 

L’ajuntament d’Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues organitzen un curset de català per a persones migrades. Aquest curset es gratuït i cal fer una preinscripció al correu de l’ajuntament [email protected] o al telèfon 973 160 008. 

 

La Botiga de Cal Martí ja és a la recta final de les Rebaixes i descomptes i us fa saber que aquesta setmana és Sant Valentí, dia de l'amor i els enamorats. Tenim preparats un munt de detalls i regals per a totes i tots vosaltres. Vine a celebrar el Sant Valentí a Cal Martí.