AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 10 d'abril de 2024

10/04/2024

Actes de la Primavera Cultural
8è Memorial Mossèn Anton Brú


* Avui, 10 d'abril a les 19:30 h. a la sala l'Abadia, conferència "Testament vital avançat" a càrrec de Laura Olivart, treballadora social del CAP de Les Borges Blanques.
Organitza: Associació de Dones l'Olivera.
Dissabte, 13 d'abril a les 19:30 h. a la sala l'Abadia, relat amb acompanyament musical "De sabates i bicicleta". Relats d'un exili i un retorn amb Joana Clusellas i Jaume Arnella.

De sabates i bicicletes.
Joana Clusellas & Jaume Arnella

Relat d’un exili i un retorn amb Joana Clusellas i l’acompanya ment musical de Jaume Arnella
Una narració basada en fets reals. Un relat que ens parla d’exilis, maletes de cartró i bicicletes.

Entrada gratuïta.

Durada d’aproximadament 1h 15 min.* Diumenge, 14 d'abril a les 12:30 h. a l'Abadia, vermut literari amb la presentació del llibre "Espanya no es toca", amb els autors Ferran Casas i Joan Rusiñol.

Presentarà Miquel Andreu, periodista del Som Garrigues.

Una exhaustiva i rigorosa investigació periodística que posa les cartes de l'Estat sobre la taula. Una lectura imprescindible per saber qui ha decidit que Espanya no es toca.

Al final de l'acte hi haurà un petit vermut per a totes les persones assistents.A les 18 h. a la sala l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "La extorsión".

Entrades anticipades a 5 € la general i 4 € la reduïda.
Entrades a taquilla a 6 € la general i 5 € la reduïda.


Any: 2023

Durada: 105 min.

País: Argentina

Idioma: Castellà

Direcció: Martino Zaidelis

Guió: Emanuel Deu

Repartiment: Guillermo Francella, Carlos Portaluppi, Pablo Rago

Gènere: Thriller

Sinopsi: Un veterà pilot comercial es veu obligat a col·laborar amb els serveis d'intel·ligència del seu país per a evitar ser sancionat per una greu falta que va cometre en el treball. Ràpidament se submergeix en un submón d'intrigues i extorsions que posarà en risc la seva vida, tement que haurà de pagar un preu molt alt per a escapar d'ell.

Podreu adquirir les entrades anticipades a través de la web https://arbeca.koobin.cat/ , o bé presencialment demà a les Oficines d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de 12 h. a 13 h. o a taquilla el dia de l'esdeveniment.
__________________________________________

L'Ajuntament comunica que ja estan obertes les inscripcions pel Tast de 3 vins del Celler Vinya Vilars amb maridatge de productes locals (formatge, secallona i botifarra blanca) que tindrà lloc divendres, 26 d'abril a les 20h a la Sala República.

PREU: 5€ /PERSONA


Les places son limitades, us hi podeu inscriure fins el dia 24 d'abril a l'Ajuntament de 10h a 13h o a la biblioteca de 18h a 20h.


__________________________________________


L'Escola de música de les Garrigues obre els terminis de preinscripció per al curs 2024/2025.

Al cartell adjunt hi ha tota la informació necessària per poder fer la preinscripció. Us animem a venir!

 

Escola de música de les Garrigues

https://agora.xtec.cat/escmusica-garrigues/


_______________________________________________


L'Oficina Local d'Habitatge de les Garrigues comunica que hi ha disponibles les subvencions per a obres d'arranjament a l'interior dels habitatges per a persones grans - Convocatòria 2024.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 28 de juny de 2024.

Trobareu els requisits en el document adjunt.

Requisits i actuacions subvencionables

_______________________________________________

Tens una empresa? Busques personal? Necessites cobrir una vacant? Coneixes algú que estigui en aquesta situació? No ho dubtis, posa’t en contacte amb l’Oficina Jove de Les Garrigues. Des del Programa Suport a l’Ocupació Juvenil oferim suport en la difusió d’ofertes i vacants, en la cerca de personal i en tot allò que pugui ajudar a créixer la vostra empresa, mobilitzar la comarca i ser una oportunitat per als joves. No dubteu en contactar si us trobeu en aquesta situació. Us hi esperem!


_______________________________________________

Ets jove? Busques feina? Coneixes algú que estigui en aquesta situació? No ho dubtis, posa’t en contacte amb l’Oficina Jove de Les Garrigues. Des del Programa Suport a l’Ocupació Juvenil oferim suport a totes les persones joves en la cerca de feina, elaboració de CV, inscripció a borses de treball, preparació d’entrevistes i tots aquells aspectes relacionats. No dubteu en contactar si us trobeu en aquesta situació. Us hi esperem!


___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.