AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 1 setembre de 2021

01/09/2021

L'Ajuntament d’Arbeca oferta un contracte en pràctiques de garantia juvenil per al departament de manteniment i serveis municipals.

Aquesta oferta laboral va adreçada a joves de més de 16 anys i menys de 30, a la pàgina web i d’altres xarxes socials municipals hi trobareu tota la informació sobre les tasques a desenvolupar, el perfil necessari per optar a l’oferta i les condicions del contracte.

Les sol·licituds es poden portar a l'oficina d'atenció ciutadana de 10 a 13:30 hores o enviar-les per correu electrònic a  promocioeconomica@arbeca.cat fins al 10 de setembre de 2021 a les 14h.

________________________

A la Botiga de Cal Martí hem començat la campanya escolar per al nou curs, amb tot el material que us farà falta amb interessants descomptes. Hi trobareu un gran assortit de motxilles de les millors marques amb els millors preus. 

Recordeu, la Botiga de Cal Martí torna a l'escola, Us hi esperem!

__________________________

Es ven llenya seca d'oliver i amettler a 12 cèntims; soca d'olivera ben tallada a 11 cèntims i llenya seca de plataner a 10 cèntims.

Tot ideal per foc a terra. També es disposa de llenya per calderes de calefacció. Transport inclòs. Quantitats mínimes a partir de 3.000 kg.

Els interessats contacteu amb el Josep Maria al telèfon 610 28 10 02.

___________________________