AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 1 de març de 2023

01/03/2023

Aquest dissabte a les 20:30h a l'Abadia, concert amb el Cor Euridice. Ens presenten "Som Natura", una reflexió coral al voltant de l'emergència climàtica. Entrada general 5€ i menors de 30 anys 3€.

 

I el diumenge a les 18h, cinema amb la pel·lícula "Los hijos de otros". Entrada general 5€ i reduïda 4€.

Entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat o aquest dijous de 12:30h a 13:30h a l'Ajuntament.

______________________________________________________

 

El Jovent Arbequí organitza una Calçotada popular pel proper dissabte 11 de març. Preu pels socis 15€ i 18€ pels no socis. Més informació a les xarxes socials del Jovent Arbequí. Aquest divendres, últim dia per apuntar-se.

_______________________________________________________

 

El grup de colònies Arbeca comunica a tothom qui estigui interessat a apuntar-se a les colònies d'aquest estiu; podeu fer les preinscripcions a partir d'avui, fins al 10 de març. Trobareu tota la informació a l'Instagram i a la biblioteca Atlàntida, on podreu recollir tota la documentació en format paper. Més informació, envieu un correu electrònic [email protected]

________________________________________________________

 

L'Associació de Dones l'Olivera comunica que amb motiu del dia de la Dona Treballadora, organitza un sopar amb actuació musical per aquest proper divendres dia 10 de març. Preu del sopar 15€ sòcies i 18€ no sòcies. Per apuntar-se ho podeu fer aquest divendres 3 i dimarts dia 7 de 18h a 20h al Casal de la Gent Gran. No us ho perdeu!

________________________________________________________

 

L’Ajuntament informa que a partir del 27 de febrer el servei de Podologia formarà part del programa Empic del conveni que l’Ajuntament té signat amb el Consell Comarcal. Per aquest motiu, els majors de 60 anys o amb una discapacitat reconeguda es beneficiaran d’una bonificació de 5€ a les visites. Per sol·licitar hora cal trucar directament a la podòloga (Èrika) i al moment de la visita caldrà omplir un full amb les dades personals i bancaries i es cobrarà pel banc.