AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 1 de juny de 2022

01/06/2022

L'Ajuntament informa que, seguint el calendari del porta a porta, avui no hi ha servei de recollida.

________________________________________

Es fa saber al veïnat afectat per les obres del casc antic, en l'àmbit del C/ Onze de Setembre, que durant l’execució de les obres, hi hauran 4 punts de recollida provisional repartits per la Plaça Major, C/ Abadia, C/ del Forn i Av. Portals per tal de facilitar el servei de recollida. Caldrà marcar els cubells per identificar els usuaris.

_____________________________________________________

L'Ajuntament informa que, degut a tasques de manteniment, demà dijous 2 de juny, es tallarà el subministrament d'aigua a partir de les 9 del matí a l'Avinguda Vilanova de Bellpuig i carrers adjacents. Es restablirà el servei el més aviat possible.

_____________________________________________________

Aquest proper cap de setmana arriba la Festa dels Amics de Vilars. Dissabte i diumenge, portes obertes des de les 9 del matí amb visites guiades gratuïtes cada hora. I el diumenge a les 11h a la mateixa Fortalesa, Jocs Infantils amb La Cremellera i a les 12h Vermut Musical amb Duo Alea.

 

 

____________________________________________

 

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que vulguin participar de la festa del dia de Sant Joan, que podran passar a apuntar-se  el diumenge 5 de juny per la tarda, al mateix casal.

______________________________________________________________________________

La Cooperativa Arbequina precisa incorporar a un perfil Administratiu/va d'atenció al client i suport a administració i comptabilitat. Podeu entregar Currículum a les oficines de la cooperativa o per mail: [email protected]

___________________________________________________________

Oferta de feina: L'Hostal la Placeta necessita personal. Interessats podeu trucar al telèfon 606 065 011.

___________________________________________________________

S'ha posat en marxa la borsa de treball per la campanya agrària 2022. Tant els pagesos interessats en contractar gent, com la gent interessada en treballar al camp, es poden posar en contacte amb els Consell Comarcal de les Garrigues via telefònica al 973 14 26 58 o presencialment de 8h a 15h. Gràcies.

_________________________________________________________

S'ha perdut un sensor de tractor de la carretera de Vilanova a la de Belianes. Qui l'hagi trobat que truqui al telèfon 616 36 63 81.

__________________________________________________________

 

Ets dona i estàs a l'atur? Treu-te l'acTIC gratuïtament!

 

Des de TALMA oferim cursos de nivell bàsic, mitjà i alt per obtenir el títol d'acTIC, una certificació acreditativa de les competències digitals. Això vol dir dels coneixements, les habilitats i les aptituds de les persones en el món de les noves tecnologies.

 

A qui està adreçada aquesta formació gratuïta? Està adreçada a dones entre 16 i 65 anys que es troben en situació d'atur.

 

On s'imparteixen? Hi haurà 4 cursos de 15 places cada un a les Borges Blanques (CEI, Av. Francesc Macià 56) i 2 cursos de 15 places cada un a Mollerussa (C/Ponent, 20). Es faran els grups en funció del nivell de les persones inscrites.

 

No t'ho pensis més, acredita't en acTIC i aconsegueix millorar el teu currículum i les possibilitats d'accedir a una feina! Més informació i inscripcions al telèfon 675 298 508.