AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 1 de juliol de 2021

01/07/2021

L'Ajuntament informa que aquest dissabte 3 de juliol, obren les piscines municipals de les 11:30h a les 20h.

La venda d'abonaments es fa al Nano's Bar avui dijous i divendres, en horari habitual i a partir de dissabte, a les piscines.

Cal portar: fotografia mida carnet i DNI original. Les families nombroses o monoparentals ho hauran d'acreditar amb corresponents carnets.

El grau d'invalidesa igual o superior al 50% s'haurà de justificar amb la corresponent resolució. 

____________________________

Recordem que a partir d'avui, les entrades de la Festa Major pel concert d'Oques Grasses i l'espectacle de Quim Masferrer es compren a través de la plataforma arbeca.koobin.cat. 

Trobareu més informació a les xarxes socials i a la pàgina web de l'Ajuntament, a l'inici.

 

____________________

L’Associació Amics de Vilars us informa que aquest dissabte , 3 de juliol, la Fortalesa acollirà el seu  8è TAST JAZZ.

Obrirà les portes a 2/4 de 10  del vespre i el concert començarà a 2/4 d’11.

El preu de l’entrada és de 10 €. per als socis i 12 per els que no ho son.

Aquesta entrada inclou : concert amb el grup NEW ORLINYES, tast de vins dels cellers VINYA ELS VILARS i GABARRÓ&FREIXA de Fulleda; i productes ARGAL

Si voleu, podreu adquirir-les anticipades  dijous de 7 a 8 de la tarda  a la Biblioteca Municipal, també es vendran al mateix recinte una hora abans del concert.

___________________

Recordem que a partir del dilluns 5 de juliol, comencen les activitats a la fresca, ubicades a la zona del rocòdrom i al mirador de l'1 d'octubre. Ioga, Zumba i Entrenament. Els preus, horaris i inscripcions, ho trobareu a les xarxes socials.

També informem que el mateix dilluns 5 de juliol, comença l'activitat d'Aquagym a les piscines. L'activitat es fa de dilluns a divendres, de 17h a 18h. Les inscripcions es faran al bar de les piscines.

________________

L'equip de perruqueria Laia Rubió us informa de l'horari d'estiu fins el 13 de setembre.

dimarts, dimecres i dijous de 9:00h a 16:00h sense tancar migdia i divendres i dissabte horari habitual. Disculpeu les molèsties.

__________________

S'ha perdut una clau de cotxe model BMW a la zona del c/ Abadia. Si la trobeu, si us plau, porteu-la a l'ajuntament. Gràcies.