AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 1 de febrer de 2022

01/02/2022

INFO COVID:

 

  • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem, en benefici de tota la població, que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

  • Si tens 18 anys o més, ja pots demanar hora per a la dosi de record de la vacuna contra la covid-19 a vacunacovidsalut.cat.

__________________________________

 

L'Ajuntament informa que el dissabte 5 de febrer s'efectuarà la recollida mensual d'objectes voluminosos.El Servei de recollida del Consell Comarcal només agafarà aquells objectes que hagin estat notificats a l'Ajunament, que estiguin a l'adreça especificada a les 7 del matí i al carrer, NO s'agafarà cap objecte que estigui dins de cap propietat privada. 

Llista dels objectes voluminosos inclosos:
Electrodomèstics: rentadores, cuines, televisors, frigorífics i altres d’aquesta categoria.Altres elements: bicicletes, radiadors, calderes, estufes, etc.

Llista de voluminosos no inclosos:
Elements de vehicles;: pneumàtics, bateries, paraxocs, seients, etc.
Altres elements: que per les seves característiques puguin resultar perilloses i/o siguin considerats residus perillosos.
Runa: inclosos WC, piques de lavabo, bidets i banyeres.
Equips electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, etc.
Mobles: armaris, taules, somiers, cadires, sofàs, matalassos, etc.
S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament: per telèfon al 973160008 o bé per correu electrònic: [email protected]at fins al dimecres 2 de febrer a les 13h.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ 
  • La Biblioteca informa que a partir d’avui i fins el 25 de Febrer podreu gaudir de l'exposició ABRACADABRA, POTA DE CABRA. Una exposició que presenta una selecció de llibres que parlen de la màgia, de les bruixes, dels bruixots i de les coses que els envolten.

 

  • Aquest dimecres torna el programa Ràdio Albirka, el programa d'actualitat que realitzen els alumnes de l'Escola. Ho podeu escoltar en directe a partir de les 10:30h.

 

  • El proper dijous 3 de febrer a les 12:00h Ràdio Arbeca emetrà en directe un programa informatiu sobre el sistema de recollida de residus porta a porta que properament s'implantarà a la nostra vila. El programa quedarà penjat a la pàgina web de l'Ajuntament. A més, fem saber que el telèfon per a demanar informació sobre el porta a porta és el 973 14 09 95 , en horari de dilluns a divendres, de les 9h a les 14h. També es pot enviar un correu electrònic a [email protected]

 

  • Aquest proper cap de setmana, l'Abadia acull dos actes culturals:

Dissabte a les 18:30h - Cinema amb la pel·lícula "L'espia honest". 

Diumenge a les 18:30h - Teatre amb l'obra "L'amor venia amb taxi", del Grup de Teatre Nissaga.

Entrades: general 5€ i reduïda 4€. Disponibles a arbeca.koobin.cat

 

  • Diumenge a les 10:30h a l'Oficina de turisme, primera sortida de les Caminades amb experiències, que estava prevista pel passat cap de setmana. En aquesta ocasió, passarà per la Font de la Juliana.

L'activitat culmina al Celler Vinya dels Vilars, on es farà una visita guiada. Aforament limitat a 50 persones. Inscripció prèvia obligatòria al formulari:

forms.gle 

El preu de la visita són 6€ i el pagament es realitza al Celler Vinya els Vilars.

 

  • L'Associació de Dones l'Olivera recorda que avui dimarts 1 de febrer comença l'activitat Marxa Nòrdica. Ens trobarem de 5 a 6 de la tarda a la Sala República.

  • La Parroquia fa saber  que el dijous dia  3 febrer ,es fara la benediccio de la Candelera i dels Fruits de San Blai, sera a la missa de les 10 del mati. El divendres dia 4 de febrer , primer divendres de més ,a les 10 del mati es fará el res del Rosari per a tots els difunts.