AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 1 d'abril de 2022

01/04/2022

L'Ajuntament d'Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues informen que avui s’acabaran de retirar els contenidors d'escombraries de la via pública, degut a l'inici del servei de recollida de residus porta a porta d'aquest diumenge 3 d'abril.

Fins l’inici del porta a porta, podeu anar a l'àrea d'emergència, situada a l'omplidor de botes de l'Av. Canal. A més, aquest dissabte al Centro, d’ 11:30h a 13:30h es repartiran cubells per la gent que no va poder recollir-los. També es repartiran les etiquetes grogues per a marcar les bosses o cubells per la recollida de compreses, bolquers i restes d'excrements animals.

Per qualsevol dubte o informació podeu trucar al telèfon 973 14 09 95 o consultar les últimes notícies a la pàgina web de l'ajuntament.

______________________________________

Actes de la Primavera Cultural per aquesta setmana.

Demà dissabte, d' 11h a les 12:30h a l'Avinguda Montserrat, 7, exposició de les escultures de Josep Motlló.

El mateix dissabte a les 22:00h a l'Abadia, Concret del teclista dels Pets, Joan Pau Chaves, amb "Cançons de fi de segle", en homenatge a Mossèn Anton Brú. S'oferirà una copa de vi desprès del concert. Entrada general 8€ i reduïda 7€.

El diumenge a les 12:45h a l'Abadia, Vermut literari amb la presentació del llibre "Amb Poblet al cap i al cor", de l'autor Joan Culla.

I diumenge per la tarda, a les 18:30h, també a l'Abadia, cinema amb la pel·lícula "El Triunfo". Entrada general 5€ i reduïda 4€.

Trobareu les entrades disponibles a arbeca.koobin.cat o per la tarda a la Biblioteca.

___________________________________________________

Floristeria Gineste's informa als seus clients que ja poden fer encàrrecs de palmes i palmons fins aquest diumenge. També podeu aprofitar i conèixer les noves col·leccions amb ofertes d'inici de temporada.

___________________________________________________

La Parròquia fa saber que el dimecres 4 de maig a les 9 del matí, s'organitza una sortida a Montserrat. Per apuntar-vos, truqueu al 636 089 275. Teniu temps fins al divendres 15 d'abril. El dinar i l'autocar tenen un cost de 37 euros.