AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

CARNESTOLTES ARBECA 2021

 

Per culpa d'aquesta maleïda pandèmia no podrem fer Carnaval, no podrem fer la rua, tampoc el sopar popular i el carnaval infantil..... però, teniu ganes de Carnaval?

Doncs... potser sí que el farem! Però haurà de ser diferent.

Com ho farem?

Atents perquè això serà més fàcil que el manual d'instruccions d'un xumet.

La Comissió de Festes convoca el primer, i esperem que últim, concurs de disfresses km0. Animem a totes les nenes i nens, juntament amb els seus pares, mares, padrins, padrines, tiets, tietes... (sempre dins la mateixa bombolla) a crear una disfressa amb materials reciclats i altres estris que tingueu per casa. Si us fa mandra crear alguna disfressa, podeu agafar disfresses d'altres anys, que també se'n diu reciclar.

Un cop realitzada la disfressa, només heu de seguir els següents passos:

 

  1. Fer-vos una fotografia (en format horitzontal) en qualsevol lloc més emblemàtics de la nostra vila (al vostre criteri, si creieu que el balcó de casa és el més bonic i emblemàtic, també val) els següents dies: del dijous Gras, 11 de febrer, al dimecres de Cendra, 17 de febrer.
  2. Enviar la fotografia al correu: [email protected]
  3. Compartir les vostres fotografies a les xarxes socials etiquetant a l' Ajuntament d'Arbeca amb el hastag #carnavalarbeca21

 

El premi per a les 3 famílies més originals i divertides serà:

 

-Un àpat per a 4 persones en un restaurant local.

-Un passi familiar per totes les activitats que s'organitzin des de la Comissió de Festes a la sala Abadia.

 

Per als grups de més de 14 anys, la mecànica serà la mateixa i tindran premi els 3 grups més originals i divertits:

-Un àpat per a 6 persones en un restaurant local.

-100€

 

I si sou més de 6 persones, feu pito pito colorito! (si voleu ens podeu dir agarrats però nosaltres donarem la culpa al Procicat).

 

I per no perdre la tradició de fa tants anys, el dissabte, 20 de febrer, anunciarem els guanyadors amb el Gran discurs de lo Ninot del rei Carnestoltes!

07/02/2021