AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 28 de maig de 2021

31/05/2021

Continuem amb els actes de la Primavera cultural:

- Dissabte 29 de maig a les 20:00h a la sala l'Abadia, espectacle musical amb "Amics", protagonitzada per Dafnis Balduz i Carla Barroso. Entrada general 7€ i reduïda 5€. 

- Diumenge 30 a les 18:00h a la Sala l'Abadia, espectacle familiar "Embolic a la granja" de la companyia Baldufa. Entrades a 4€.

Entrades disponibles a Biblioteca Atlàntida o a la web arbeca.koobin.cat . També ho pots fer a través de la web de l'ajuntament, a l'apartat de Primavera Cultural.

_______________________

Del 25 de maig al 5 de juny la biblioteca celebra la Setmana de la natura amb moltes activitats:


- Seguim amb la Mostra d'artistes locals amb l'exposició dels quadres de Marian Dalmau. Podreu veure'ls fins al dia 17 de Juny

Concurs infantil de punts de llibre. Els més bonics s'imprimiran i repartiran entre els usuaris de la Biblioteca l'Atlàntida. Teniu fins al dia 4 de juny per presentar-los!

- El dimecres dia 2 de Juny a la Sala Màrius Torres, tindrà lloc el TALLER "Construcció de Caixes Niu" per Ocells insectívors. Un taller familiar amb el qual ho aprendrem tot sobre els ocells i el seu hàbitat.
*INSCRIPCIÓ PRÈVIA OBLIGATÒRIA a la Biblioteca o al correu electrònic [email protected] fins al dia 28 de Maig.

___________________________

Un grup de joves d'Arbeca us presenten el Casal Municipal d'aquest estiu!

Amb la col·laboració de Quàlia. No t’ho pensis més i apunta't al Casalet d'Estiu d'Arbeca! 

A càrrec de:  Mar Andrés,  Soraya Gonzalez, Rut Morgades i Adrià Perera. 

Preus promocionals fins el 13 de juny

Consulta tota la informació a l'enllaç :  https://lleurequalia.cat/ca/c/casal-estiu-arbeca-300

Per qualsevol dubte o consulta podeu posar-vos en contacte aal correu [email protected] o al telèfon 663 26 34 94

_____________________________

El Consell Esportiu de Les Garrigues, organitza juntament amb l'Ampa de l'Escola Albirka i l'Ajuntament d'Arbeca les Estades Multiesportives per aquest estiu 2021! Període d'inscripció del 21 de maig al 13 de juny - preu reduït per setmanes. I del 14 al 20 de juny - Preu únic per setmana. 

Esports diversos, manualitats, activitats d'aigua i natació. Més informació a la web del Consell Esportiu celesgarrigues.cat 

______________________________

La Cooperativa Arbequina informa a totes les socies i socis que el dimarts dia 1 de juny estarà tancada al públic per inventari. A més, els dies 2-3 i 4 de juny les oficines estaran tancades al públic per reformes. Per qualsevol dubte podeu enviar un correu a [email protected] o trucar al 973 160 000. Disculpeu les molèsties. Aprofitem per informar que ja podeu passar pel magatzem per apuntar-vos per cosetxar.

_____________________________

La 37a Marxa Ecològica i per la Pau, prevista pel proper diumenge, 30 de maig, no es realitzarà pel context sanitari. Tot i això, com a acte simbòlic, es farà la lectura del manifest a la Plaça Lluís Companys d’Arbeca a les 12 del migdia. Animem a que vingueu a donar suport a la Marxa! Ens veiem l’any que ve amb bicicleta.

______________________

Recollida solidària per la maternitat d'Atenes. Fins el divendres 4 de juny, pots portar tant a l'escola Albirka com a l'Ajuntament, xumets, bolquers, galetes, compreses, llaunes de tonyina i altre material que pugui ser d'ajuda. Més informació a les xarxes socials.