AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 24 de maig de 2021

24/05/2021

La Biblioteca Atlàntida informa que avui obra a les 17:30h. Disculpeu les molèsties.

__________________________________

Continuem amb els actes de la Primavera cultural:

- Dissabte 29 de maig a les 20:00h a la sala l'Abadia, espectacle musical amb "Amics", protagonitzada per Dafnis Balduz i Carla Barroso. Entrada general 7€ i reduïda 5€. 

- Diumenge 30 a les 18:00h a la Sala l'Abadia, espectacle familiar "Embolic a la granja" de la companyia Baldufa. Entrades a 4€.

Entrades disponibles a Biblioteca Atlàntida o a la web arbeca.koobin.cat . També ho pots fer a través de la web de l'ajuntament, a l'apartat de Primavera Cultural.

_______________________

Del 25 de maig al 5 de juny la biblioteca celebra la Setmana de la natura amb moltes activitats:


- Seguim amb la Mostra d'artistes locals amb l'exposició dels quadres de Marian Dalmau. Podreu veure'ls des d'avui fins al dia 17 de Juny

Concurs infantil de punts de llibre. Els més bonics s'imprimiran i repartiran entre els usuaris de la Biblioteca l'Atlàntida. Teniu fins al dia 4 de juny per presentar-los!

- El dimecres dia 2 de Juny a la Sala Màrius Torres, tindrà lloc el TALLER "Construcció de Caixes Niu" per Ocells insectívors. Un taller familiar amb el qual ho aprendrem tot sobre els ocells i el seu hàbitat.
*INSCRIPCIÓ PRÈVIA OBLIGATÒRIA a la Biblioteca o al correu electrònic [email protected] fins al dia 28 de Maig.

__________________________

L'Ajuntament fa saber que el carrer Jardí està obert per qui el vulgui engalanar amb més flors. Porta les teves flors i ajuda'ns a fer d'Arbeca un poble més viu. 

_________________________

Aprofita l'estiu i forma't amb nosaltres.

A LO CENTRE et preparem de manera totalment gratuïta per obtenir el teu títol de B1 en anglès.

Demana'ns informació!

I si el que necessites és preparar-te amb garantia i exclusivitat pel nivell B2 o C1, apunta't als nostres cursos intensius.

Truca'ns al 973 14 10 56 o al 635 507 535.