Ajuntament d'Arbeca
2 de desembre de 2020
max: 12°C
min: 0°C


El municipi - Imatges mida del text -a +a

El municipi

Aquí apareixen un conjunt fotografies del municipi que corresponen a diferents indrets de la vila d'Arbeca, hi podem observar els espais clàssics de la població (Façana Ajuntament,Edifici dels Serveis Socials, Edifici Cèsar Martinell i c/ Sant Jaume al casc antic) , altres més moderns(Plaça de l'escola bressol Sant Jaume, Plaça Lluis comanys i el rocòdrom) i diferents vistes de la població.
El Castell-Palau

Si es comença a descobrir la població per la part més elevada, ens trobem amb els vestigis del Castell i el seu entorn fortificat. Fou un castell de gran riquesa arquitectònica.
Esglesia Sant Jaume

ës el temple parroquial de St. Jaume el Major, es va consagrar l'any 1686, està rodejat de carrers estrets i silenciosos, de places porticades i de cases edificades amb pedres ennoblides pel pas dels anys.
Moli de l'Argilés

Imatge del Molí de l'Argilés, data de principis del sXIX, s'ha pogut conservar tot sencer, després d'haver passat molt de temps mig abandonat. El molí conserva unes moles de pedra que impressionen, les premses hidràuliques s'hi afegiren posteriorment.
Font de la juliana

És una sugerència natural d'aigua_excavada en el substrat argilós basal_ que brolla lateralment i de forma ininterrompuda en direcció al Barranc de les Comes de Maldà. L'estructura, fou contruïda entre els segles XV i XVI.
Imatges històriques

Imatges d'Arbeca, tal i com era en anys passats.
Plànols donació de la família de Marià MulleratAjuntament d'Arbeca - 973 160 008 - Plaça Generalitat, 3 - Codi Postal 25140
Contacte - Mapa web - Nota legal - Crèdits