AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Lliurament de targetes d'accés a l'àrea d'emergència de residus

L’Ajuntament d’Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues fan saber que s’ha posat en marxa una nova fase del sistema porta a porta de recollida de residus domèstics  a Arbeca amb la posada en funcionament de l’àrea d’emergència definitiva.

 

A partir del 8 de maig, aquesta àrea d’emergència, on hi ha contenidors per a les diferents fraccions i on es poden dipositar els residus en casos excepcionals (per exemple, si una persona marxa de viatge o quan es produeix una generació de residus més alta de l’habitual), quedarà tancada i caldrà identificar-se per poder-hi accedir.

Per a fer-ho, els veïns i veïnes disposaran d’una targeta d’obertura gratuïta i personalitzada per a cada habitatge familiar.

 

Lliurament de les targetes d’obertura:

 

Lloc: Sala del Centro:

Dies i horaris:

  • Dijous 2 de maig:

Matí de les 10 a les 14 hores

Tarda de 16 a les 19 hores

 

  • Dilluns 6 de maig:

Matí de les 8 a les 14 hores

 

Per a recollir la targeta caldrà identificar-se o portar un rebut domiciliat de llum, aigua o escombraries.

Juntament amb el lliurament de les targeta a cada família i fins a exhaurir les existències, es farà entrega d’ un paquet de bosses per a fracció orgànica i un embut per la recollida dels olis domèstics.

 

Les persones amb segona residència a Arbeca i que no puguin venir a recollir la targeta presencialment els dies de lliurament, podran sol·licitar la contactant amb el Consell Comarcal de Les Garrigues:

Per telèfon:  973 140 995  de les 9 a les 14 h de dilluns a divendres

Per correu electrònic: [email protected]

25/04/2024