AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida
Arbeca, 
Bressol de l'oliva arbequina
AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida
Arbeca, 
Bressol de l'oliva arbequina
AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida
Arbeca, 
Bressol de l'oliva arbequina

II SIMPÒSIUM DE L’OLIVA ARBEQUINA

II SIMPÒSIUM DE L’OLIVA ARBEQUINA

21 de novembre de les 16:45 a les 19:30 pel Canal de YouTube de l’Ajuntament d’Arbeca

El Simpòsium de l’Oliva Arbequina es celebra dins dels actes de la 37ª Fira de Santa Caterina d’Arbeca / 17ª Fira de l’Oliva Arbequina.  El simpòsium va néixer amb el propòsit que, des d’Arbeca com a epicentre de la cultura de l'oli, ser un espai de transferència de coneixement entre diferents agents vinculats directament o indirecta al sector de l’oli d’oliva verge extra.

Enguany en aquest marc, el simposi tindrà com a eix la gastronomia saludable  i l’oli d’oliva verge extra, amb la participació de reconeguts ponents de la restauració de l’àmbit nacional i estatal. 

Ateses les actuals restriccions motivades per la Covid-19, l’edició serà virtual mitjançant el Canal de YouTube de l’Ajuntament d’Arbeca

Programa:

16:45h OBERTURA

Sergi Pelegrí, alcalde de l'Ajuntament d'Arbeca

Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida

17:00h TAULA RODONA OOVE I GASTRONOMIA SALUDABLE

Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia

Dani García Peinado, xef executiu del Gourmet de la Roja

Fina Puigdevall, cuinera i propietària del Restaurant Les Cols d'Olot

Vicent Guimerà, cuiner i propietari del Restaurant l'Antic Molí d'Ulldecona

Moderació per Carme Gasull, periodista i comunicadora

18:20h SHOW COOKING VERGE EXTRA

Pablo Albuerne (@gipsychef), cuiner i propietari del Restaurant la Zorra de Sitges

Una recepta ràpida i "bestial" amb OOVE Arbequina

Ada Parellada, cuinera i propietària del Restaurant Semproniana de Barcelona

Una recepta sostenible amb OOVE Arbequina

16/11/2020