AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 5 de gener de 2021

05/01/2021

L'Ajuntament comunica que Ses Majestats, els Reis d'Orient arribaran avui a la tarda a la nostra vila.
La rua començarà a les 17:30 h. i passarà pels carrers següents: Av. Verge de Montserrat, C/ Pou, Pl. Lluís Companys, Av. Belianes, C/ Mallorca, C/ Urgell, Av. Vilanova de Bellpuig, Pl. Generalitat, Pl. Major, Pl. Església, C/ Lleida, Av. Portals i C/ Molí Vell. A les 19 h. es retransmetrà pel canal de YouTube i Instagram de l'Ajuntament i pel pregó municipal i Ràdio Arbeca el missatge dels Reis i alcalde de la vila. Recordem que està totalment prohibit seguir la rua i cadascú l'haurà de veure del carrer més pròxim a casa seva. Acte seguit, es passarà a fer l'entrega dels regals.

Moltes gràcies i bona tarda-nit de Reis!!!




L'Associació de dones l'Olivera comunica que reunit el jurat del concurs de balcons de Nadal i observant els criteris per la seva elaboració ha decidit otorgar el Primer Premi a la Sra. Alba Elies Ribera. El Segon Premi a la Sra. Cristina Baró i el Tercer Premi a la família Solaní-Teixidó.

També ha decidit otorgar tres accèssits de 15 € als germans Judit, Xavier i Marc Mesalles, a la família Esqué-Sans i a la Sra. Conxita Timoneda Sans.

Els premis s'entregaran al domicili dels guanyadors el dia 7 de Gener a partir de les 19 h.