AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 5 d'abril de 2024

05/04/2024

L'Ajuntament informa que el dimecres, 10 d'abril, es realitzarà la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins dimarts a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.
__________________________________________

Actes de la Primavera Cultural
8è Memorial Mossèn Anton Brú


Diumenge, 7 d'abril a les 12:30 h. a la sala l'Abadia, Vermut literari amb la presentació del llibre "El mirall de Kalanos" amb el seu autor Joan Francesc Dalmau.



Sinopsi:
Llibert només el coneixia per un text, però admirava la seva ment lúcida. Per això el va sorprendre que es presentés a la consulta i li fes una confessió insòlita. Parlar amb ell era com posar un mirall contra un altre i guaitar un eco d'imatges repetides amb infinits graus de profunditat. Així i tot, Llibert hi connectava, ja li havia passat en llegir-lo. Malgrat aquesta sintonia, en mesos de teràpia no va obtenir cap resultat. Quan ja ho donava per perdut, el pacient va mostrar una millora sobtada i radical. Llibert havia...

Joan Francesc Dalmau (Miralcamp, 1968). Narrador, poeta i dramaturg.


A les 18 h. a la sala l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "Radical".
Entrades anticipades a 5 € la general i 4 € la reduïda.
Entrades a taquilla a 6 € la general i 5 € la reduïda.



Durada: 125 min.

Sergio, professor de primària, s'incorpora a una de les escoles més problemàtiques d'una ciutat fronterera mexicana. Disposat a potenciar els seus alumnes, posa en marxa un mètode d'ensenyament radical basat a incentivar la curiositat dels seus estudiants. Amb creativitat i sentit de l'humor, Sergio s'enfrontarà a la incomprensió dels seus col·legues i a un entorn molt difícil per donar als nens el millor futur possible.

Basada en una extraordinària història real.

Guanyadora del Premi "Film Favorite Award" al Festival de Cinema de Sundance 2023.


Podreu adquirir les entrades anticipades a través de la web https://arbeca.koobin.cat/ , o bé a taquilla el dia de l'esdeveniment.

__________________________________________

L'Ajuntament informa a totes les persones interessades en realitzar el curs de català, que haureu de realitzar les inscripcions el proper dimarts, 9 d'abril de 12 a 14 h. i  dimecres, 10 d'abril d'11 h. a 14 h. a la sala República.
Haureu de portar el vostre document identificatiu: NIE + carnet d'identitat del país d'origen o bé el passaport.
Les inscripcions i la realització del curs són gratuïtes.
__________________________________________

L'Ajuntament convida a tota la població a presenciar demà, 6 d'abril la prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus de Promoció a l'Estadi Municipal Ramon Bellmunt, iniciant-se a les 9:30 h. fins les 18:30 h.




__________________________________________

El grup de colònies Arbeca comunica a tothom qui estigui interessat a apuntar-se a les colònies d'aquest estiu; que avui és l'últim dia que podeu fer les preinscripcions. Trobareu tota la informació a la web del grup de colònies Arbeca en aquest link i també a la biblioteca l'Atlàntida on podreu recollir tota la documentació en format paper. Per més informació, envieu un correu electrònic a: [email protected]

_______________________________________________

La Parròquia recorda que la Missa del dissabte, a partir d'ara serà a les 8 h. del vespre.
_______________________________________________

L'Escola de música de les Garrigues obre els terminis de preinscripció per al curs 2024/2025.

Al cartell adjunt hi ha tota la informació necessària per poder fer la preinscripció. Us animem a venir!

 

Escola de música de les Garrigues

https://agora.xtec.cat/escmusica-garrigues/


_______________________________________________


L'Oficina Local d'Habitatge de les Garrigues comunica que hi ha disponibles les subvencions per a obres d'arranjament a l'interior dels habitatges per a persones grans - Convocatòria 2024

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 28 de juny de 2024.

Trobareu els requisits en el document adjunt.

Requisits i actuacions subvencionables

_______________________________________________



_______________________________________________

__________________________________________


S'obre el termini fins el 9 d’abril perquè l’estudiantat universitari pugui presentar la seva candidatura (fins a 3 màxim) en alguna de les més de 200 ofertes de pràctiques en empreses i entitats de les comarques rurals Leader de Catalunya.

Les ofertes es poden consultar a: https://www.odisseujove.cat/ofertes-de-practiques-2024/ 

La informació i el procediment de presentació de les candidatures per l’estudiantat és accessible a: https://www.odisseujove.cat/practicum/

Recordem els requisits de participació per l’estudiantat:

  • Matrícula en estudis oficials de grau o màster d’una universitat inclosa dins del sistema universitari de Catalunya
  • En el cas d’estudiants de grau, cal haver superat un mínim del 50% dels crèdits en el moment de presentar la candidatura.
  • No haver tingut relació laboral contractual prèvia amb l’empresa i/o institució que ofereix les pràctiques, excepte en aquells casos en què l’experiència laboral prèvia hagi estat per fer tasques totalment diferents de les que es realitzaran a les pràctiques.

(L’estudiant també ha de complir els requisits específics que l’empresa i/o institució ofertant especifiqui a l’oferta de pràctiques a la qual vol presentar candidatura, així com els requeriments que fixi la seva universitat en matèria de pràctiques).



___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.