AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 3 de febrer de 2021

03/02/2021

Durant les darreres setmanes s'han incrementat els casos afectats per la COVID-19 a la comarca de Les Garrigues, sobretot al nostre municipi. 

Per les recomanacions dels serveis sanitaris del Govern de la Generalitat de Catalunya, s'ha acordat el tancament de les instal·lacions esportives exteriors i de qualsevol activitat esportiva organitzada en espais exteriors.

A més, el govern municipal manté altres mesures a nivell local. Trobareu la informació i les restriccions a la web de l'Ajuntament d'Arbeca i a les xarxes socials.

Per tot això, recordeu: gel hidroalcohòlic, mascareta, distància i sobretot, evitar les reunions socials de més de 6 persones, exceptuant el grup de convivents.

 

Demà dijous 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer, es realitzarà una xerrada virtual a les 18h. Aquesta xerrada anirà a càrrec del Dr. Moisès Mira, cap d'oncologia radioteràpica de l'Hospital universitari Arnau de Vilanova. Les places són limitades i es farà a través de Webex. Per fer la inscripció, envieu un correu a aida.angles@aecc.esLa Cooperativa Arbequina informa que demà dijous dia 4 es poden entrar ametlles de 8h a 11h del matí.

 

L’ajuntament d’Arbeca i el Consell Comarcal de Le Garrigues organitza un curset de català per a persones migrades. Aquest curset es gratuït i cal fer una preinscripció al correu de l’ajuntament atenciociutadana@arbeca.cat o al telèfon

973 160 008.