AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 29 de gener de 2021

29/01/2021

L'Ajuntament informa que el dissabte 6 de febrer s'efectuarà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament: per telèfon al 973160008 o bé per correu electrònic: atenciociutadana@arbeca.cat fins al dimecres 3 de febrer a les 13h.

El Servei de recollida del Consell Comarcal només agafarà aquells objectes que hagin estat notificats a l'Ajunament, que estiguin a l'adreça especificada a les 7 del matí i al carrer, NO s'agafarà cap objecte que estigui dins de cap propietat privada. 

 

Llista dels objectes voluminosos inclosos:

Mobles: armaris, taules, somiers, cadires, sofàs, matalassos, etc.

Electrodomèstics: rentadores, cuines, televisors, frigorífics i altres d’aquesta categoria.

Equips electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, etc.

Altres elements: bicicletes, radiadors, calderes, estufes, etc.

 

Llista de voluminosos no inclosos:

Runa: inclosos WC, piques de lavabo, bidets i banyeres.

Elements de vehicles;: pneumàtics, bateries, paraxocs, seients, etc.

Altres elements: que per les seves característiques puguin resultar perilloses i/o siguin considerats residus perillosos.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ  Tots els socis dels Amics de Vilars que encara no tinguin el calendari del 2021 poden passar a recollir-lo tots els matins per l'Agrobotiga. Gràcies.

 

El proper dijous 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer, es realitzarà una xerrada virtual a les 18h. Aquesta xerrada anirà a càrrec del Dr. Moisès Mira, cap d'oncologia radioteràpica de l'Hospital universitari Arnau de Vilanova. Les places són limitades i es farà a través de Webex. Per fer la inscripció, envieu un correu a aida.angles@aecc.esMaite Moda i Complements us recorda que si voleu fer la llista de naixement del vostre fill o filla aqui al poble i facilitar les compres als vostres familiars, amics o coneguts passeu i us informarem de les opcions que tenim perquè escolliu la millor.  

Només recordar que encara estem de REBAIXES. Aprofiteu, val la pena.

Gràcies per la vostra confiança i com sempre, Maite Moda i Complements a la vostra disposició.

 

L'Associació Leader de Ponent busca perfil professional tècnic de l'àmbit de l''Eficiència Energètica i les Energies Renovables per cobrir baixa laboral per als propers mesos. Les persones interessades podeu enviar el currículum al correu electrònic comunicacio@leaderponent.cat

 

L'Ajuntament d'Arbeca demana a tota la població que segueixi extremant les mesures de prevenció per evitar el rebrot de la COVID 19.