AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 26 de febrer de 2021

26/02/2021

L'Ajuntament informa que el dissabte 6 de març s'efectuarà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament: per telèfon al 973160008 o bé per correu electrònic: [email protected]at fins al dimecres 3 de febrer a les 13h.

El Servei de recollida del Consell Comarcal només agafarà aquells objectes que hagin estat notificats a l'Ajunament, que estiguin a l'adreça especificada a les 7 del matí i al carrer, NO s'agafarà cap objecte que estigui dins de cap propietat privada. 

 

Llista dels objectes voluminosos inclosos:

Mobles: armaris, taules, somiers, cadires, sofàs, matalassos, etc.

Electrodomèstics: rentadores, cuines, televisors, frigorífics i altres d’aquesta categoria.

Equips electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, etc.

Altres elements: bicicletes, radiadors, calderes, estufes, etc.

 

Llista de voluminosos no inclosos:

Runa: inclosos WC, piques de lavabo, bidets i banyeres.

Elements de vehicles;: pneumàtics, bateries, paraxocs, seients, etc.

Altres elements: que per les seves característiques puguin resultar perilloses i/o siguin considerats residus perillosos.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ 

 

El proper dilluns 1 de març a lees 21:00 se celebrarà Ple Extraordinari de l'Ajuntament d'Arbeca. El podreu seguir en directe a través de Ràdio Arbeca al 107.8 o a través del canal de Youtube de l'Ajuntament. L'ordre del dia el trobareu a les xarxes socials.

Aquest diumenge tindrà lloc la segona caminada "Al teu aire" per descobrir el terme d'Arbeca. Aquest mes de febrer toca el Puig del Corb amb un recorregut d'11,5 km. Tot estarà senyalitzat amb guix, algun cartell i cinta blanca i vermella. També hi haurà un bidó a la cabana de Buenos Aires per dipositar les deixalles recollides al plogging.

 

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Arbeca comunica la represa de la Programació Cultural de la Sala L'Abadia amb la projecció de les pel·lícules del Cicle Gaudí programades per a la nostra localitat. Aquest cap de setmana podreu veure i gaudir de dues de les pel·lícules amb més nominacions per guanyar els premis Gaudí i Goya. Dissabte 27 a les 19:30 "LAS NIÑAS" i Diumenge 28 a les 18:30 "LA BODA DE ROSA".

Aquesta tarda s'acaba la venda d'entrades a la Biblioteca. El preu de les entrades són de 4,5€. Portar l'import just sisplau.

 

La Cooperativa Arbequina informa a tots els socis que el proper dilluns 1 de març estarà tancat al públic en tots els serveis. Disculpeu les molèsties. 


Amb l'ànim d'estar aprop de les persones del nostre municipi, des de l'oficina del BBVA d'Arbeca comuniquem que BBVA convoca un premi a l'Empreneduria al món rural. Dels sectors: Agrícola, Ramader, Forestal i de Jardineria. El primer premi està valorat en 15.000 euros i altres 3 de 2.000 euros. Poden passar per l'oficina on està publicada la informació o trucant al telèfon 643 62 40 04.

 

La Pastisseria de la Pili ha canviat el número de telèfon. Actualment ja utilitza el telèfon 640 757 220.