AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 25 de febrer de 2021

25/02/2021

Aquest diumenge 28 de febrer tindrà lloc la segona caminada "Al teu aire" per descobrir el terme d'Arbeca. Aquest mes de febrer toca el Puig del Corb amb un recorregut d'11,5 km. Tot estarà senyalitzat amb guix, algun cartell i cinta blanca i vermella. També hi haurà un bidó a la cabana de Buenos Aires per dipositar les deixalles recollides al plogging.

 

L’ajuntament d’Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues organitzen un curset de català per a persones migrades. Aquest curset es gratuït i cal fer una preinscripció al correu de l’ajuntament [email protected] o al telèfon 973 160 008. Inscripcions fins demà divendres.

 

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Arbeca comunica la represa de la Programació Cultural de la Sala L'Abadia amb la projecció de les pel·lícules del Cicle Gaudí programades per a la nostra localitat. Aquest cap de setmana podreu veure i gaudir de dues de les pel·lícules amb més nominacions per guanyar els premis Gaudí i Goya. Dissabte 27 a les 19:30 "LAS NIÑAS" i Diumenge 28 a les 18:30 "LA BODA DE ROSA".

La venda d'entrades es farà fins demà divendres a la Biblioteca. Portar l'import just sisplau.

 

La Cooperativa Arbequina informa a tots els socis que el proper dilluns 1 de març estarà tancat al públic en tots els serveis. Disculpeu les molèsties. 


L'Ajuntament informa que com a conseqüència dels treballs de manteniment i reparació que s'estan efectuant, l'omplidor municipal de botes estarà fora de servei fins demà a les 9 del matí. Disculpeu les molèsties.

 

La Pastisseria de la Pili ha canviat el número de telèfon. Actualment ja utilitza el telèfon 640 757 220.