AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 15 d'abril de 2024

15/04/2024

L'Ajuntament informa que per problemes tècnics no estarà en funcionament el servei de megafonia i la ràdio municipal fins a nou avís.
Podeu trobar el pregó publicat cada dia als següents llocs:
- Consultori mèdic.
- Casal d'avis.
- l'Abadia.
- Av. dels Portals (tauler d'anuncis).
- Oficina d'Atenció Ciutadana.
- Edifici Republicà.

Disculpeu les molèsties.

__________________________________________

L'Ajuntament comunica que ja estan obertes les inscripcions pel Tast de 3 vins del Celler Vinya Vilars amb maridatge de productes locals (formatge, secallona i botifarra blanca) que tindrà lloc divendres, 26 d'abril a les 20h a la Sala República.

PREU: 5€ /PERSONA


Les places son limitades, us hi podeu inscriure fins el dia 24 d'abril a l'Ajuntament de 10h a 13h o a la biblioteca de 18h a 20h.


__________________________________________

L'Escola de música de les Garrigues obre els terminis de preinscripció per al curs 2024/2025.

Al cartell adjunt hi ha tota la informació necessària per poder fer la preinscripció. Us animem a venir!

 

Escola de música de les Garrigues

https://agora.xtec.cat/escmusica-garrigues/


_______________________________________________


L'Oficina Local d'Habitatge de les Garrigues comunica que hi ha disponibles les subvencions per a obres d'arranjament a l'interior dels habitatges per a persones grans - Convocatòria 2024.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 28 de juny de 2024.

Trobareu els requisits en el document adjunt.

Requisits i actuacions subvencionables

_______________________________________________

Tens una empresa? Busques personal? Necessites cobrir una vacant? Coneixes algú que estigui en aquesta situació? No ho dubtis, posa’t en contacte amb l’Oficina Jove de Les Garrigues. Des del Programa Suport a l’Ocupació Juvenil oferim suport en la difusió d’ofertes i vacants, en la cerca de personal i en tot allò que pugui ajudar a créixer la vostra empresa, mobilitzar la comarca i ser una oportunitat per als joves. No dubteu en contactar si us trobeu en aquesta situació. Us hi esperem!


_______________________________________________

Ets jove? Busques feina? Coneixes algú que estigui en aquesta situació? No ho dubtis, posa’t en contacte amb l’Oficina Jove de Les Garrigues. Des del Programa Suport a l’Ocupació Juvenil oferim suport a totes les persones joves en la cerca de feina, elaboració de CV, inscripció a borses de treball, preparació d’entrevistes i tots aquells aspectes relacionats. No dubteu en contactar si us trobeu en aquesta situació. Us hi esperem!


___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.