AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 1 de febrer de 2021

01/02/2021

L'Ajuntament informa que el dissabte 6 de febrer s'efectuarà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament: per telèfon al 973160008 o bé per correu electrònic: atenciociutadana@arbeca.cat fins al dimecres 3 de febrer a les 13h.

El Servei de recollida del Consell Comarcal només agafarà aquells objectes que hagin estat notificats a l'Ajunament, que estiguin a l'adreça especificada a les 7 del matí i al carrer, NO s'agafarà cap objecte que estigui dins de cap propietat privada. 

 

Llista dels objectes voluminosos inclosos:

Mobles: armaris, taules, somiers, cadires, sofàs, matalassos, etc.

Electrodomèstics: rentadores, cuines, televisors, frigorífics i altres d’aquesta categoria.

Equips electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, etc.

Altres elements: bicicletes, radiadors, calderes, estufes, etc.

 

Llista de voluminosos no inclosos:

Runa: inclosos WC, piques de lavabo, bidets i banyeres.

Elements de vehicles;: pneumàtics, bateries, paraxocs, seients, etc.

Altres elements: que per les seves característiques puguin resultar perilloses i/o siguin considerats residus perillosos.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ  Aquest dijous 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer, es realitzarà una xerrada virtual a les 18h. Aquesta xerrada anirà a càrrec del Dr. Moisès Mira, cap d'oncologia radioteràpica de l'Hospital universitari Arnau de Vilanova. Les places són limitades i es farà a través de Webex. Per fer la inscripció, envieu un correu a aida.angles@aecc.es


La Cooperativa Arbequina informa que demà dimarts i dijous dia 4 es poden entrar ametlles de 8h a 11h del matí.

 

L'Associació de Dones informa que degut al tancament dels equipaments municipals, vam haver  d'ajornar la devolució de la loteria. Quan els equipaments reobrin ho  tornarem a posar en marxa. Esperem que les dades millorin  i puguem fer-ho aquest mes de febrer. Us anirem informant, Salut i cuideu-vos.


L'Ajuntament d'Arbeca demana a tota la població que segueixi extremant les mesures de prevenció per evitar el rebrot de la COVID 19.