Ajuntament d'Arbeca
2 de desembre de 2020
max: 12°C
min: 0°C


Pregó municipal mida del text -a +a

Dimecres, 2 de desembre de 2020

L'Ajuntament recorda que encara es poden adquirir les banderoles per col·laborar amb la Marató. El preu de cada unitat són 10 euros. En podràs trobar al següents establiments:

Farmàcia Navés Baget; Cal Martí; Pastisseria Pa de Pessic;Floristeria Gineste’s; Maite Moda i Complements; Repunt’s 54; l’Agrobotiga; Perruqueria Imatge 23; Perruqueria Laia Rubió o a l’Ajuntament.

Anima’t! Col·labora amb la Marató i penja la teva banderola al balcó.

imagen

imagen

______________________________________________________________

Aquest dissabte tindrà lloc una xerrada divulgativa sobre la COVID 19. Es realitzarà online a través de la plataforma Teams, a les 18h. És d'accés gratuït i trobareu l'enllaç a l'Ebando i xarxes socials. 


______________________________________________________________

NOU CURS DE MONITOR/A DE LLEURE, en modalitat combinada online + virtual (en directe). 

Consulta condicions a la imatge adjunta i fes la teva inscripció abans del dia 9 de desembre a l'enllaç següent:form.jotform.com

Per a més informació truqueu al 973143447

imagen

______________________________________________________________

La Cooperativa informa a tots els socis sobre els horaris d'entrada d'olives

El diumenge 6 FESTA

Dilluns dia 7, de 8h a 10h i de 15h a 18h.

Dimarts 8 FESTA

Aprofitem per comunicar que ja podeu passar per les oficines per apuntar-vos per les ITV dels tractors i altres vehicles agrícoles.
______________________________________________________________

Encara esteu a temps de comprar butlletes pel sorteig que han realitzat diferents empreses d'Arbeca. Anima't i participa-hi! Trobareu els premis exposats al Celler dels Portals, a la Farmàcia Navés Baget i al Raig d'Arbeca.

imagen

imagen

imagen

______________________________________________________________

La botiga de Cal Martí dona el tret de sortida a la campanya de Nadal d'enguany amb totes les novetats i tota la il·lusió que us mereixeu per aquestes Festes. Gràcies.

________________________________________________________________

El Consell de Joves de les Garrigues ha creat el PROJECTE D'HABITATGES BUITS,  per fer front al greu problema al que s'enfronta la nostra comarca com el despoblament i  la dificultat d'accés a l'habitatge per part dels joves tot i que als pobles hi ha moltes cases buides.

Tens una casa buida a Arbeca? T’interessaria llogar-la? Reformar-la? Si estàs interessat en participar-hi, posa't en contacte amb l'Ajuntament i omple el formulari que trobaràs a les diferents xarxes socials.

LINK FORMULARI: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7JPtN9ckJbB0sHInIh82RaND_oLR_pHYfjJ3alapXzB_Rjg/viewform

 _______________________________________________________________

L’Ajuntament i el Cos de Mossos d'Esquadra demana a tots els veïns i veïnes que si veieu algun moviment sospitós com ara actes delictius, amenaces, vexacions, violència de gènere, furts, robatoris... que ho denuncieu ràpidament al Cos de Mossos d’Esquadra trucant al 112 o al 973 700 000.

Davant de qualsevol acte delictiu no ho dubtis i denuncia!

Els mossos són l’eina més efectiva!

_______________________________________________________________

L'AJUNTAMENT RECORDA QUE PEL BÉ DE TOTES I TOTS CAL: DISTÀNCIA, NETEJA DE MANS I MASCARETA.Ajuntament d'Arbeca - 973 160 008 - Plaça Generalitat, 3 - Codi Postal 25140
Contacte - Mapa web - Nota legal - Crèdits