Ajuntament d'Arbeca
2 de juny de 2020
max: 28°C
min: 14°C


Notícies mida del text -a +a

DECRET DE DOL NACIONAL 28 de maig de 2020
El Molt Honorable President de la Generalitat, Quim Torra, ha decretat dol a tot el territori català fins al 5 de juny de 2020 amb motiu de la crisis sanitària generada per la covid-19.
Per aquest motiu, la bandera del Mirador de l'U d'octubre i la de la Plaça de la Generalitat onejaran a mig pal com a senyal de dol per la pèrdua de milers de conciutadans a causa d'aquesta pandèmia.
ESTADES MULTIESPORTIVES 28 de maig de 2020

L’Ajuntament d’Arbeca conjuntament amb el Consell Esportiu de Les Garrigues organitzen unes ESTADES MULTIESPORTIVES a Arbeca.

Hi col·labora l’AMPA Escola Albirka i té el suport del Consell Català de l’Esport.

A QUI VA ADREÇAT: Nenes i nens de P3 a 6è de Primària

QUAN: del 29 de juny al 7 d’agost

HORARI: de les 9 a les 13 hores

PERIODE D’INSCRIPCIÓ: del 3 al 15 de juny

Per a més informació envieu un correu electrònic a esports@garrigues.cat

 


INFORMACIÓ FASE 1 DE DESCONFINAMENT 25 de maig de 2020
ENLLAÇ A TOTA LA INFORMACIÓ DE LA FASE 1 DE DESCONFINAMENT

ÉS OBLIGATORI L'ÚS DE MASCARETA 20 de maig de 2020
A partir de les 0.00 hores del 21 de maig, és obligatori l'ús de mascareta a la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de, com a mínim, 2 metres.
DESCONFINAMENT FASE 1 17 de maig de 2020
 Arbeca, dins la regió sanitària de Lleida entra en fase 1 de desconfinament progressiu provocat per la Covid-19.

Continuem en estat d’alarma, així que preguem que seguiu mantenint les mesures de seguretat i prevenció recomanades per les autoritats sanitàries.

Precaució i responsabilitat!


COVID-19 AJUTS PER PAL·LIAR LA CRISI 11 de maig de 2020
Resum dels ajuts del Govern de la Generalitat de Catalunya en els àmbits de Consum, Treballadors, Economia personal i familiar, Habitatge i per Empreses i Autònoms
INICI FASE 0 DE DESCONFINAMENT 4 de maig de 2020

A partir d'avui 4 de maig, s’ha autoritzat la reobertura al públic dels locals i establiments de comerç minorista (botigues) i de serveis professionals (reparacions, perruqueries i centres d’estètica, etcètera), inclosa la restauració i l’hostaleria, amb determinades condicions de seguretat.

Avui comencen a aplicar-se les noves mesures de la fase 0 de des confinament:
Mascareta obligatòria al transport públic.

Els bars i restaurants poden oferir menjar per emportar o portar-lo a domicili.

Les botigues i locals de serveis professionals de fins a 400m2 poden obrir i fer serveis, però sempre amb cita prèvia, amb estrictes mesures de seguretat i atenent un únic client per treballador. La distància entre clients ha de ser de 2 metres. Cal, a més, que tinguin un torn només per a gent gran, coincidint amb la franja corresponent en què surten al carrer.

Les compres només es poden fer dins del municipi, excepte si no s'hi ven el que es necessita.

Poden viatjar més de dues persones per vehicle sempre que usin mascareta, que sigui necessari i per als desplaçaments autoritzats.
Als lectors i lectores d'Aigua viva 4 de maig de 2020
Aigua viva és una publicació que va sorgir l'any 1991 per iniciativa de mossèn Anton Bru amb un equip de redacció que prepara l'edició de manera totalment voluntària i altruista. Fins el darrer número, el 117, publicat el passat mes d'abril, no ha estat mai interrompuda.

En el moment actual, dues circumstàncies fan inviable la seva continuïtat. La primera, és una qüestió econòmica. Segons se'ns ha comunicat, la Parròquia no pot assumir el cost de la seva impressió. La segona, és per raons de discrepància amb l’actual equip director de la Parròquia pel que fa els criteris dels continguts.

Així, doncs, donada la impossibilitat de seguir amb la seva publicació, agraïm als lectors i lectores la fidelitat i confiança durant aquests anys i també l'acompanyament en compartir l'esperit de comunitat.

Ho comuniquem els següents membres de l'equip de redacció:

Coordinadora: M. Teresa Quintana
M. Carme Llobera
Manel Morgades
Concepció Motlló
José M. Pallarès
M. Carme Sans

Arbeca, maig de 2020

INFORMACIÓ ACTUALITZADA COVID-19 27 d'abril de 2020
Informació facilitada pels diferents departaments de la Generalitat de Catalunya.
Ajuts Socials, Comerç i consum, Cultura, Educació i universitats, Habitatge, Justícia, Mobilitat, Obertura d'establiments, Renda garantida de ciutadania, Salut, Tràmits i atenció ciutadana, Treball i empresa, Transport, Turisme, Violència masclista i Voluntariat.

Preguntes més freqüents sobre tots els temes relacionats amb el coronavirus

A partir de la iniciativa de comunicar diàriament la resposta a les preguntes més freqüents que va fer des del primer moment la Direcció General de Protecció Civil, s'ha creat aquest apartat per donar resposta a moltes preguntes sobre la situació d’emergència sobre el coronavirus. Les consultes que recollia aquest document estan incloses sobretot en els apartats Mobilitat i Obertura d'establiments.

A més de les consultes ja recollides per Protecció Civil, s'inclouen les consultes de Salut (l'àmbit en què se centra aquesta emergència) i més consultes d’altres temàtiques (ajuts socials, comerç i consum, educació i universitats, treball i empresa...).

Aquestes preguntes s'actualitzaran diàriament i hi trobaràs resposta a temes que et poden interessar. Per exemple, quins establiments estan oberts, si pots anar en cotxe, on has de renovar l'atur...

Les preguntes freqüents estan organitzades per temes. Pot ser que una pregunta estigui a més d'un tema.

 

Darrera actualització: 1 d'abril a les 08h


AJUDES GOBIERNO DE ESPAÑA 24 d'abril de 2020

Ajuntament d'Arbeca - 973 160 008 - Plaça Generalitat, 3 - Codi Postal 25140
Contacte - Mapa web - Nota legal - Crèdits